Sisältöön
Solgar

Solgar Sinkkisitraatti 30 mg ravintolisä 100 kaps.

11,75 €14,70 €
317,57 €/kg
Alin hinta 30 pv. 14,70 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sinkkisitraatti on erityisen vahva orgaaninen sinkkivalmiste kuuriluonteiseen käyttöön. Sinkkisitraatti on erittäin hyvin imeytyvä sinkin muoto tukemaan vastustuskykyä sekä hiusten, ihon ja kynsien terveyttä. Tuote on kasviskapselissa ja soveltuu myös herkkävatsaisille.

Sinkki on välttämätön hivenaine ja se on elintärkeä monille kehon toiminnoille. Se tukee tervettä ihoa, hiuksia ja kynsiä ja toimii antioksidanttina, joka auttaa torjumaan vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehosi soluja aiheuttaen hapetusstressiä. Ne liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen ja tiettyihin terveysongelmiin. Sinkki tukee normaalia immuunijärjestelmän toimintaa ja se tukee myös hedelmällisyyttä ja miesten terveyttä.

1 kapselissa: Sinkki (sitraatti) 30 mg, 300*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Sinkin suurimman hyväksyttävän päivittäisen saannin yläraja EU:ssa on 25 mg. Tästä tuotteesta saatavan sinkin vuorokausiannos (30 mg) ylittää tämän määrän.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sinkki (sitraatti) Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, kasvisteariinihappo).

Zink (citrat) Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), kapselskal (hydoxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, växtstearinsyra).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.
HUOM! Sinkin suurimman hyväksyttävän päivittäisen saannin yläraja EU:ssa on 25 mg. Tästä tuotteesta saatavan sinkin vuorokausiannos (30 mg) ylittää tämän määrän.

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 kapsel dagligen i samband med måltid.
Zink (citrat) 30 mg, 300 av jämförelsevärdet för det dagliga intaget %RI
Den övre gränsen för högsta accepterade dagliga intag av zink i EU är 25 mg. Dygnsdosen (30 mg) av denna produkt överskrider detta.
Doseringsanvisningen bör ej överskridas.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor.

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

Tuotekoodi

0033984036703

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan