Sisältöön
The Wet Brush

Wet Brush Original selvitysharja, musta

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin6kappaletta
14,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

WetBrush on markkinoiden tehokkain hiusten märkäselvittäjä. USA:n myydyin selvitysharja, jonka IntelliFlex harjakset ovat ohuita, vahvoja ja erittäin joustavia. Voidaan käyttää niin märkiin kuin kuiviinkin hiuksiin. Soveltuu myös hiusten pidennyksille ja peruukeille.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

MUOVI

Tuotekoodi

0736658954029

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lady Swan

    Takkutukan luottotuote

    Takkujen harjaaminen oli ennen kipeää ja vaikeaa - mutta ei enää! Wet Brush selvittää takut hetkessä kivuttomasti hiuksia vahingoittamatta. Käytän tätä suihkussa, hieman hoitoainetta ja harjaus - ja takut ovat poissa!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LuonnonkiharatVahvistettu osto

    Mahtava ostos

    Kokeilumielessä ostin, mutta totesin että paras ostos pitkään aikaan. Olen aina tuskaillut pesun jälkeen miten saan luonnonkiharat hiukseni selvitettyä mahdollisimman vähin vaurioin. Yllätyin miten paljon harjalla on vaikutusta asiaan. Tämän harjan taipuisien piikkien ansiosta ovat katkenneet hiukset vähentyneet huomattavasti. Vaikka ostin harjan selvitysharjaksi, tulee sitä käytettyä jo muutoinkin päivän aikana. Hiukseni tykkäävät tästä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    anonyymi94Vahvistettu osto

    Pitkien hiusten ystävä!

    Tämä on paras takkuharja johon olen törmännyt. Selvittää vaikeatkin takut ilman kipua! Pitkille ja paksuille hiuksilleni saman merkin paddle brush voisi sopia paremmin mutta tämäkin harja ajaa asiansa paremmin kuin hyvin!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    terosteroneVahvistettu osto

    Hinta-laatusuhde mahtava, takkuiselle tukalle

    Ostin harjan tapaamaalleni naiselle lahjaksi. Hiusten harjaaminen oli hänelle kivuliasta ja työlästä. Etsin sopivaa harjaa ja tämä hoitaa takit pois mallikkaasti. Jopa hänen sisko rupesi kyselemään mistä harjan voi ostaa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AijaleenaVahvistettu osto

    Erittäin hyvä hiusharja!

    Sopii miehen lyhyille hiuksille yhtä hyvin kuin omille pitkille hiuksillenikin. Hyvä ostos!