Sisältöön
Guerlain

Guerlain Parure Gold Compact Refill meikkipuuterin täyttöpakkaus 10 g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
-
0,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Guerlain Parure Gold -meikkipuuteri ja sen arvokkaat kaksipuoleiset pigmentit yhdistettynä kollageeni- ja elastiinituotantoa tehostavaan vaikutukseen saavat kasvosi kylpemään nuorentavassa valossa. Jossain meikkivoiteen ja puuterin välimaastossa, tämä tavallisuudesta poikkeava koostumus on suunniteltu antamaan sekä mukavuuden tunteen, että pitkäkestoisuuden. Sen pehmeys ja vertaansa vailla oleva liukuva koostumus syleilevät ihoa valoisalla kosketuksella korostamatta juonteita. Luonnollisen tasainen ja pehmeä iho, joka on valaistu ja heleä. Hehkuvat ja äärimmäisen luonnolliset sävyt häivyttävät ikääntymisen merkkejä ja pyyhkivat pois väsymyksen. Suojakerroin 15. PA++. Täyttöpakkaus.

Käytä meikkivoiteen tapaan levittämällä sienellä, häivyttäen nenän varresta kohti kasvojen ulkoreunoja. Käytä puuterin tapaan levittämällä siveltimellä kaikkialle kasvoille saadaksesi samettisen lopputuloksen. Elegantti, selektiviinen musta rasia, joka on helppo ottaa mukaan. Voit myös käyttää puuteria meikin korjailuun milloin tahansa.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

3346470420410

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PirreVahvistettu osto

    Luxus tuote aikuiselle naiselle

    Ostin jo tutuksi tulleen meikkipuuterin,josta en luovu koskaan. Puuteri heleyttää ja antaa tasaisen pinnan iholle,hoitaen samalla hellästi,eikä jätä karheaa pintaa,kuten monet muut puuterit.Suosittelen todella lämpimästi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TiaSVahvistettu osto

    Loistotuote

    Olen käyttänyt samaa tuotetta useamman vuoden. Aina löytyy kasvoille sopiva väri. Esim nyt kävin aurinkoa ottamassa, ja kasvot saivat väriä. Hienosti löytyi tummempi sävy. Ei myöskään tarvitse monia eri tuotteita, kun voi käyttää vain tätä yhtä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Natalia 46vVahvistettu osto

    Ihana, pehmeä,

    Todella laadukas, jättää kevyen ja samettimaisen olon kasvojen iholle.