Sisältöön

Talika Bio-Enzymes Mask Neck naamio leuan alle ja kaulalle 12 g

10,50 €
875,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talikan bioentsyyminaamiot sisältävät runsaasti tehoaineita. Bioselluloosasta valmistetut naamiot ovat ultraohuita, jonka vuoksi ne levittyvät tasaisesti iholle peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehoaineet tehokkaasti ja tasaisesti ihoon koko vaikutusajan ajan. Naamioita on erilaisiin ihon tarpeisiin: kosteutukseen, puhdistukseen, ihon ikääntymisen merkkeihin ja auringonoton jälkeen.

Anti-Age Neck Mask on kaulan ja leuan alueen naamio, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä selkeyttää leukalinjaa. Hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta ja täyteläistää ja silottaa ihoa. Kollageeni palauttaa ihon täyteläisyyttä, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Adenosiini antaa ihosoluille energiaa ja kasviyhdisteet (esim. arnika, oliivipuun ja timjamin lehdet) antavat iholle antioksidanttista suojaa ulkoisia haittatekijöitä (ilmansaasteet, aurinko, ilmastointi) vastaan. Kaulan ja leuan ihosta tulee tasaisempi, kiinteämpi ja ihosävyltään tasaisempi.

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, ja tehoaineet sisältävä osa on naamion keskimmäinen kerros. Poista valkoinen suojakalvo ja aseta naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. Poista päällimmäinen kuitukerros ja tasoittele kasvoille jäävä naamiokuitu sormilla ihon joka kohtaan kiinni. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja hiero ihon pinnalle jäänyt seerumi ihoon. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tuotetiedot
Koko

12g

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3139438550393