Sisältöön
DIOR

DIOR Sauvage EdT tuoksu 60 ml

93,00 €
1 550,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Sauvage -hajuvesi kuvastaa loputtomiin jatkuvan maiseman inspiroimaa luovuutta. Kirkkaan sinistä taivasta valkoisena paahtavan kallioisen maiseman yllä.

Jalo ambroksaani ja pihkainen elemi kesyttävät Sauvage EdT:n voimakkaan sitruksen, ja puun sävyt sitovat tuoksunuotit sopuisasti yhteen.

Tuloksena on välittömästi tunnistettava tuoksu, joka säteilee ainutlaatuista*, itsevarmaa miehekkyyttä.

Sauvage Eau de Toilette on kuin syvä henkäys raitista ilmaa. Se on rohkea tuoksu itseensä luottavalle miehelle.

Voit uudelleentäyttää 30 ml tai 100 ml Sauvage Eau de Toiletten, jonka takaosassa (30 ml) tai pohjassa (100 ml) on merkintä "REFILLABLE".

* Diorilla.

"Dior Sauvage-tuoksua kehittäessäni otin lähtökohdaksi miehen, joka edustaa voimakasta ja puhdasta maskuliinisuutta. Jonka tyyli on ajaton ja aina tyylikäs."
François Demachy, Dior Perfumer-Creator

Koostumus sisältää korkean pitoisuuden tarkkaan valittuja, luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Ensituoksun säkenöivät sävelet avautuvat räiskyen kohdatessaan calabrialaisen bergamotin mehevän raikkauden. Ambroksaani puolestaan vapauttaa voimakkaan puisen tuoksujäljen. Sauvage-tuoksua varten François Demachy valitsi erityisen, eksklusiivisen bergamot-laadun, jota hän muokkasi yhteistyössä paikallisten tuottajien kanssa, tavoitteena räätälöidä oma, House of Diorille omistettu tunnusomainen tuoksu. Calabrian auringon alla siitä tulee hedelmäisempi ja se saa ainutlaatuisia, hieman pippurisia ja pirteitä vivahteita.

Tuotetiedot
Koko

60ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901250153

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita