Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super B12-vitamiini ravintolisä 90 tabl.

16,90 €13,50 €
582,76 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

B12-vitamiini vadelmanmakuisena imeskelytablettina muistille ja hermostolle. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti ikääntyville, kasvissyöjille ja B12-vitamiinin imeytymistä haittaavien lääkkeiden käyttäjille. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Valmisteen B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on tehokas ja hyvin imeytyvä sekä elimistön helposti hyväksikäytettävä muoto. Imeytymisen kannalta imeskelytabletti on erinomainen vaihtoehto, koska B12-vitamiini imeytyy tutkitusti myös suun limakalvojen kautta.

Valmiste on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

1 tabletti sisältää: B12-vitamiinia 1 mg (40 000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Tuotetiedot
Koko

90 tabl

Ainesosat

Makeutusaine (ksylitoli), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), luontainen vadelma-aromi, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (metyylikobalamiini). Sisältää makeutusainetta.

Sötningsmedel (xylitol), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), naturlig hallonarom, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), B12-vitamin (metylkobalamin). Innehåller sötningsmedel.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- tabletti, pyöreä tabletti

Alkuperämaa

Slovakia

Käyttöohjeet

1 imeskelytabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

1 sugtablett dagligen. Tabletten kan sugas, tuggas eller sväljas.
Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620181907

Arviot