Sisältöön
Tempur

Tempur Millenium tyyny L

tuotteen arvosana 4.1/5

Siirry arvioihin17kappaletta
159,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

TEMPUR Millennium tyynyn eteenpäin kallistuva reuna antaa ihanteellisen tuen sekä selällään että kyljellään nukuttaessa.

Tyynyn reunan syvennys antaa hyvän tilan olkapäälle kylkimakuuasennossa. Tyynyn etuosan korkeammat reunat ovat tarkoitettu kylkiasennossa nukkumiseen ja keskikohdan matalampi kohta soveltuu selinmakuulla nukkumiseen.

Millennium tyyny tarjoaa ennaltaehkäistyä ja helpotusta niskasäryistä kärsiville, tyynyn erikoismuotoilu myös helpottaa nukkujan hengitystä sekä selkä- että kylkimakuulla.

Mitat: 54x32x12,5 cm.

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Koko

L

Kokotiedot

54 (Leveys) x 12 (Korkeus) x 32 (Syvyys) cm

Takuu

TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR

Materiaali

TEMPUR MATERIAALI

Tuotekoodi

5705940618166

Arviot (17)

tuotteen arvosana 4.1/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    RiittaVahvistettu osto

    Toimii!

    Alussa tyyny tuntui liian kovalta. Totuteltuani sitä parina yönä rinnan toisen tyynyn, olen ollut erittäin tyytyväinen tyynyyn. Niska- ja olkapääkivut ovat loppuneet.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    KettunenVahvistettu osto

    Ei ihan se mitä odotin

    Tyyny oli minulle liian korkea. Luulin että tyyny olisi ollut myös pehmeämpi. Minulla on Tempurin Ombracio tyyny ja se on pehmeämpi kuin tämä. Luulin tämän tyynyn olevan samaa materiaalia.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    EmileVahvistettu osto

    Apua niskakipuihin

    Tyyny on ollut nyt kuukauden verran käytössä. Yksistään tyyny on omaan makuun aivan liian kova. Lisäsin tämän päälle ohuen untuvatyyny, jolloin sain siitä juuri sopivan tarpeisiini. Tempurin tyyny tukee juuri sopivasti niskaa, untuvatyyny antaa pehmeän pinnan. Niskakivut ovat jääneet täysin pois. Kolme tähteä sen vuoksi etten tyynyä yksistään voisi käyttää.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Bob27Vahvistettu osto

    Hyvä muotoilu

    Alkuun kesti hieman tottua kovuuteen, mutta parin viikon jälkeen tukee päätä juuri oikein ja ei ole tarvinnut katua ostosta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KulspetsPVahvistettu osto

    Vajaa viikko ollut käytössä

    Ei ole kyllä turhia olleet kehut tämän tyynyn suhteen. Alkuun etureunan korkeus tuntui korkealta mutta materiaali antaa pian myöten ja tukee niskaa hienosti. Aiemmat tyynyt ovat aina jossain vaiheessa painuneet linttaan ja se on alkanut säteilemään alaselkään. Tietty aika näyttää kuinka tämän kanssa käy mutta ainakin ensimetrit on olleet vakuuttavia.