Sisältöön
Phytomer

Phytomer Oligomarine kasvovesi 250 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
34,90 €
139,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Merellistä bioteknologiaa hyödyntävä alkoholiton, kristallinkirkas kasvovesi puhdistaa ja tekee ihosta raikkaan mattapintaisen. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho on raikkaampi, puhtaampi ja tasaisemman sävyinen.

EPS AMM, bioteknologinen aktiiviaine tekee ihosta mattapintaisen ja imee itseensä ylimääräistä talia ja ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta. Muodostaa ihon pinnalle näkymättömän kalvon, joka imee itseensä talia mikrosienen tavoin. Vähentää ihon kiiltoa ja ylläpitää kosteuspitoisuutta jopa viiden tunnin ajan käytön jälkeen. Taikapähkinä, puhdistaa ja virkistää ihoa sekä supistaa ihohuokosia. B3-vitamiini, vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja ehkäisee liiallista kosteuden haihtumista ihosta.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Koko

250ML

Ainesosat

AQUA (WATER) / EAU, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CITRATE, DISODIUM EDTA, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, NIACINAMIDE, ZINC SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) EXTRACT, PLANKTON EXTRACT, CITRIC ACID.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Materiaali

BIOTEKNOLOGINEN EPS AMM, MERELLLINEN YHDISTE.

Tuotekoodi

3530013502576

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Malla66Vahvistettu osto

    Valloittavan ihana

    Olen käyttänyt kasvovettä nyt vajaan kuukauden ajan ja olen ollut tuotteeseen mahdottoman tyytyväinen. Kasvovesi puhdistaa ihon todella puhtaaksi ja jättää mukavan kosteutetun tunteen iholle (+54v). Tyttäreni 20v ihastui tuotteeseen myös ja niinpä luotetta käyttää nyt hänkin!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarieVahvistettu osto

    Paras kavovesi

    Ihana lähes huomaamaton mutta raikkaan aavistuksen suolainen tuoksu ja todella vaikuttaisi aavistuksen pienentävän ihohuokosia. Ihon pieni punoitus vesijohtovesipesun jälkeen loppuu kun sutii vanulapulla tätä perään. Käytän päivittäin, pullo kesti 9kk ja nyt toinen menossa. Minulla on 30v sekaiho. Toisaalta kuivuva ja punottava ja toisaalta rasvoittuva ja isot ihohuokoset. Käytän sarjan vaahtoputsaria ja kasvoveden jälkeen aamulla Matte-voidetta ja illalla 30-hoitovoidetta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TH 62Vahvistettu osto

    Korkealaatuinen

    Monta vuotta Phytomerin tuotteita käyttänyt ja tyytyväinen olen ollut jokaiseen ostamaani tuotteeseen.