Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Rose Deodorant Ruusu deodorantti 50 ml

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin1kappale
19,90 €
398,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Alumiiniton Dr. Hauschka Ruusu deodorantti erityisesti stressiperäiseen hikoiluun. Voidemainen ja ihoa hellivä koostumus sopii hyvin herkällekin iholle. Ei tahraa vaatteita.

Tuote on vegaaninen. Ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä. Dermatologisesti testattu, ei eläinkokeita.

Dr. Hauschka tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa, sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Ainesosat

Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Tapioca Starch, Glycerin, Zinc Ricinoleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Caprate, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Flower Oil, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Eugenol*, Limonene*, Farnesol*, Citral*, Benzyl Alcohol*, Alchemilla Mollis Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hectorite, Xanthan Gum. *from natural essential oils

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Käytä puhtaisiin kainaloihin tarpeen mukaan.

Tuotekoodi

4020829025332

Arviot (1)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Reeta_Vahvistettu osto

    Ihan ok deodorantti

    Tuote oli ok mutta tuoksu oli hieman pettymys (ei ollut vain omaan makuuni sopiva). Tuote piti kuitenkin raikkaana melko pitkään mutta jatkan edelleen sen "täydellisen" alumiinittoman deodorantin metsästystä.