Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Aboa Medica

Aboa Medica Bamboo Nano bambuhiilikuituhammasharja

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin6kappaletta
6,10 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Valmistettu bambuhiilikuidusta. Harja on antiseptinen, tehokas ja hellävarainen kiilteelle ja ikenille. Se vapauttaa itsestään mineraaleja hampaiden pintaan ja puhdistaa jopa ilman pesuainetta, mutta oikein valittu hammastahna tai hammasgeeli* tehostaa bambuhiilikuidun vaikutuksia.

Bambuhiilikuitu-käsittely tekee Bamboo Nano harjaksesta tavallista hygieenisemmän. Nanotekniikalla valmistettu äärimmäisen ohut harjas puhdistaa hellävaraisesti ja tarkasti. Bamboo hammasharjan erityisrakenteinen varsi estää vahingoittamasta ikeniä ja hammaskiillettä.

Hammasharja pitäisi vaihtaa ainakin 4 kertaa vuodessa. Bamboo hiilikuituhammasharjan kanssa suositellaan käytettäväksi Esi Aloe Fresh® -lääkeaaloeta sisältäviä suuhygieniatuotteita.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

6430051449277

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    WeraVahvistettu osto

    Todella hyvää hammasharja

    Käytän tätä hammasharja jo ainakin 6-7 vuottaa, todella hyvää. Ei ole ollut niin hyvin saatavilla. Olin yllättynyt, että se löydy Sokoksen myymälästä, olen noita tilannut vaan verkkokaupasta. Tämän löydön jälkeen, ei ole koskaan enää muita käyttänyt, todella hyvää, ja sopiva pehmeä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ekoilija87Vahvistettu osto

    Tämä on paras mahdollinen hammasharja!

    Tätä hammasharjaa ensimmäisen kerran käytettyäni totesin, etten muuta enää halua käyttää. Se on tyylikkään näköinen ja erittäin miellyttävä käyttää. Harjakset tunkeutuvat hyvin hammasväleihin ja tällä hammasharjalla on helppo puhdistaa hampaat tarkasti. Tämän hammasharjan ostaminen on myös ekoteko.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Samantha

    Bambuhiilikuituhammasharja

    Tuntuu hyvältä koska nin pehmeä ikenille

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mannukka

    Ihan huippu

    Olen ostanut näitä hammasharjoja vuosikausia ja tämä on kyllä ihan paras!!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anri66

    Sähköhammasharja lomalle, Bamboo tilalle!

    Olen ostanut näitä harjoja siitä lähtien, kun tulivat tarjolle Treen Sokoksessa. Ostan niitä säännöllisesti myös ulkomailla asuville lapsilleni. Hylkäsin sähköhammasharjan löudettyäni tämän.