Sisältöön
Clinique

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel puhdistusgeeli 125 ml

35,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Antibakteerinen, öljytön ja vaahtoava puhdistusgeeli, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien näppylöiden muodostumista. Talintuotantoa tasapainottavat ainesosat, kuten Laminarina Sacharina -uute, auttavat ehkäisemään talin kertymistä huokosiin. Ihoärsytyksiä rauhoittavat ainesosat auttavat vähentämään epäpuhtauksien yhteydessä esiintyvää ihon punoitusta. Iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja sileältä. Voidaan käyttää myös vartalon iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti akneen taipuvalle iholle.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Ainesosat

Salicylic Acid 2.00%Water\Aqua\Eau, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lauramidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Sucrose, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Laminaria Saccharina Extract, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Acetyl Glucosamine, Laureth-2, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Sulfate, Benzophenone-4, Sodium Hydroxide, Edta, Disodium Edta, Bht, Phenoxyethanol, Blue 1 (Ci 42090)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Tuotekoodi

0020714687977

Arviot (2)

arvosana5/5

 • arvosana5/5

  TirppaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Tirppa
  Vahvistettu osto

  Luotto puhdistusgeeli

  Olen käyttänyt tuotetta nyt jo usean vuoden ajan. Olen pitänyt aknen aikuisiällä kahdesti, toisen parantumisen jälkeen minulle suositeltiin tätä puhdistusgeeliä ja siinä olen pysynyt. Mitään ongelmia ihon kanssa ei ole ollut! Ihoni kuivaa myös herkästi, mutta tämä geeli ei kuivata ihoa ja silti puhdistaa sen. Olen tyytyväinen!

 • arvosana5/5

  Ri38

  arvosana5/5

  Ri38

  Iho on puhtaan

  Hyvin toimi muut ei kaikki ole lähtenyt

Ladataan