Sisältöön
beautyblender

beautyblender original meikkisieni

16,90 €22,00 €
Alin hinta 30 pv. 22,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vallankumouksellinen, kosteana käytettävä beautyblender® tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Veden kanssa kokonsa tuplaavan meikkisienen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Reunattoman muotonsa ansiosta beautyblender ei jätä rajoja. beautyblenderin ainutlaatuinen materiaali imee itseensä vettä, minkä vuoksi meikkivoide ei imeydy sen sisälle ja tuotetta säästyy. beautyblenderin patentoitu materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi. beautyblenderiä voi käyttää nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Useaan kertaan palkittu beautyblender on lateksiton eikä se sisällä hajusteita. beautyblenderin värjäämisessä on käytetty ympäristöystävällisiä väriaineita. Tämän vuoksi meikkisieni saattaa päästää väriä ensimmäisillä pesukerroilla. Väri ei tahraa ihoa tai vaatteita ja sen irtoaminen loppuu muutaman pesukerran jälkeen.

Käyttö on helppoa; kostuta meikkisieni, purista liika vesi pois, kuivaa sienen pinta kevyesti pyyhkeellä ja olet valmis käyttämään beautyblender®-meikkisientä. Taputtele meikkivoide tai kosteusvoide iholle.

Tuotetiedot
Väri

Pinkki

Koko

1KPL

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0815985023346

Arviot (5)

arvosana4,6/5

 • arvosana5/5

  MarjukkaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Marjukka
  Vahvistettu osto

  Todella hyvä!

  Tämä meikkisieni on laadultaan hyvä ja levittää meikin todella tasaisesti!

 • arvosana5/5

  AseeVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Asee
  Vahvistettu osto

  Kestävä

  Paras sieni ikinä , kestävä ja laadukas

 • arvosana4/5

  HeiniVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Heini
  Vahvistettu osto

  Pehmeä ja tasainen

  Käytän veteen kostutettuna. Jättää tasaisen lopputuloksen ja on pehmeäntuntuinen ihoa vasten. Laadukkaan tuntuinen, ei halkeile pestessä kuten edullisemmat versiot.

 • arvosana5/5

  DioliiniVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Dioliini
  Vahvistettu osto

  Hyvä käytössä.

  Mukava käyttää ja väri kiva.

 • arvosana4/5

  Kristiina64arvostaalaatuaVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Kristiina64arvostaalaatua
  Vahvistettu osto

  Hyvä iholla.

  Käytin vuosia ja sitten tuote poistui. Nyt tyytyväinen että palannut, vähän vaikeuksia löytää oikea väri kun värikoodit ei enää entisellään.

Ladataan