Sisältöön
SENSAI

SENSAI Silky Purifying Creamy Soap vaahtoava puhdistusvoide 125 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin28kappaletta
56,00 €
448,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

KUIVA-/NORMAALI-/SEKAIHO. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, vaahtopuhdistus poistaa talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut sekä valmistelee ihon kaksoiskosteutukseen. SENSAI Silky Purifying Creamy Soapin pehmeä puhdistusvaahto kosteuttaa ihoan ja tekee siitä silkin tavoin kirkaan ja läpikuultavan. Ihanteellinen kuivalle- normaalille ja sekaiholle.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, PEG-32, PEG-6, Potassium Lauroyl Glutamate2, Stearic Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycol Distearate, Ceteth-20, Glyceryl Stearate, PEG-45 Stearate, Parfum, Dipotassium Glycyrrhizate, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Butylene Glycol, Acetyl Glucosamine, Alcohol, Polyquaternium-7, Talc, Quillaja Saponaria Bark Extract, Hydrolyzed Silk, Panax Ginseng Root Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Tocopherol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 77007, CI 77492, CI 77499.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

KAO Corporation Japan

Käyttöohjeet

Ota pieni määrä tuotetta kämmeniin, vaahdota runsaan veden kanssa ja pese kasvot, välttäen silmänympärysihoa. Käytä iltaisin puhdistuksen toisena vaiheena ja aamulla yksinään. Huuhtele pois runsaalla vedellä tai käytä Sponge Chief -liinaa.

Tuotekoodi

4973167903728

Arviot (28)

tuotteen arvosana 4.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Christa PVahvistettu osto

    Upea tuote

    Vuosien luottotuote! Ylivertainen puhdistusvoima muihin vastaaviin verrattuna. Ihana koostumus.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mam66Vahvistettu osto

    Laatu ja hinta kohdallaan

    Pehmeän ja kermainen sekä ei kuivata ihoa vaikka puhdistaa hyvin . Ei jätä limaista lopputulosta

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    kesä 22Vahvistettu osto

    Paras Valinta

    Kun aloitin tämän tuotteen käytön niin epäilin sen toimivuutta pestessä mutta hyvin onnistui ja olen hyvin tyytyväinen joka pesukerta tulokseen ja siihen tunteeseen joka sen jälkeen on kasvoissani.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tas64Vahvistettu osto

    Loistava tuote

    Ostin tuotteen noin kuukausi sitten ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Hyvin pienellä määrällä saippuaa saat kasvon ihon puhtaaksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Entinen myyjäVahvistettu osto

    Laatua

    Myyjä suositteli minulle tätä, koska olin etsimässä hyvää putsaria kasvoille. En ollut suunnitellut ostavani näin kallista tuotetta, mutta itsekin entisenä kaupan alan myyjänä, arvostin myyjän osaavaa tietämystä tuotteista ja päätin luottaa hänen omakohtaiseen kokemukseen ja tietämykseen - Ostin siis tuotteen. Myyjä kertoi, että tuotetta tarvitsee vain hyvin pienen nokareen, jolloin se on myös todella riittoisa ja taloudellinen sijoitus. Myyjä todellakin oli oikeasssa asiassa. Tämä tuote on todella riittoisa. Aivan pieni nokare riittää. Tuote vaahtoaa todella hyvin. Pesee hyvin ihon puhtaaksi, huuhtoutuu hyvin pois, mutta ei jätä ihoa natisevan kuivaksi. Iholle jää miellyttävä ja kosteutettu tunne. Ps. Nykyään on todella vaikea löytää hyviä ja osaavia asiakaspalvelijoita, mutta Sellon Emotionissa heitä on. Tämäkin kyseinen myyjä, joka minulle tämän tuotteen myi, jaksoi olla kiinnostunut minun tarpeistani asiakkaana. Kiitokset hänelle!