Sisältöön
Phytomer

Phytomer Peeling Resurfaçant mikrokuorinta 50 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
36,90 €
0,74 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Merellisiä AHA-happoja sisältävä mikrokuorintavoide silottaa ihoa ja aktivoi ihon uusiutumista. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Merellisten AHA-happojen lisäksi kuorinta sisältää kuorivan entsyymin ja kolmea erikokoista raetta. Erinomainen kuorinta valmistamaan ihoa vuodenaikojen vaihtuessa. Sopii kaikille ihotyypeille, ei kuitenkaan herkälle iholle.

Merellinen AHA-happo, liuottaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia hellävaraisesti. Kasvi- ja mineraalipiioksidi ja sitriinijauhe, mekaaninen kuoriva vaikutus. Proteaasi, entsymaattinen kuorinta. Oligomer, mineralisoi ja energisoi ihoa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

AQUA (WATER) / EAU, NYLON-6, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SILICA, C12-15 ALKYL BENZOATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, CITRINE, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, PROPYLENE GLYCOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN, LITHOTHAMNIUM CALCARUM POWDER, PARFUM (FRAGRANCE), ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SODIUM HYDROXIDE, HYDROLYZED ALGIN, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, BACILLUS FERMENT, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, PORPHYRA LINEARIS POWDER, POTASSIUM SORBATE, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PROPYL GALLATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Materiaali

MERELLISET AHA-HAPOT (MERLILEVÄSTÄ), KASVI- JA MINERAALIEN MIKROJYVÄSI

Tuotekoodi

3530013502385

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Seikku

    Ihon pelastaja

    Olen käyttänyt jo monta tuubia. Vaikka kokeilen välillä muita kuorinta-aineita, palaan aina tähän takaisin. Iho tuntuu todella puhtaalle ja kosteus- ja hoitotuotteet imeytyy paremmin tämän kuorinnan jälkeen. Pitää epäpuhtaudet poissa eikä tule näppyjä helpolla tätä käyttäen säännöllisesti

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mhaye12Vahvistettu osto

    Mahtavat ominaisuudet

    Olen erittäin tyytyväinen

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Marie

    Tehokas mutta hellävarainen

    Kuorivia pienenpieniä rakeita on runsaasti ja koostumus on savimainen. Pähkinänkokoinen määrä ei mielestäni riitä koko kasvoille ellei sitten kyseessä ole iso parapähkinä... Koostumus on aavistuksen haastava, mutta toisaalta pysyy hyvin kasvoilla ohjeenmukaisen 5 min. ja kun sen jälkeen hieroo kosteilla käsillä koostumus muuttuu savisesta kermaisemmaksi. Tuote ei mielestäni tuoksu miltään, mikä on vain hyvä asia. Tuote on tehokas ja iho tuntuu aina ihanan puhtaalta ja sileältä kuorinnan jälkeen olematta kuiva, kiristävä tai punoittava. Hyvä hellävarainen tehokuorinta siis. Jatkuvassa käytössä minulla on sarjan hellävarainen hedelmähappokuorinta, mutta tällä tuotteella saa silloin tällöin vielä erityispuhtaan ja kuonat kuorivan tuloksen. Oma ihoni on 30v. sekaiho, jossa helposti mustapäitä ja toisaalta ärtyy ja punoittaa helposti ja on pintakuiva. Omalle iholleni sopii loistavasti, erittäin ohut- ja herkkäihoiselle tämä tuskin on oikea tuote.