Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

SENSAI

SENSAI cellular performance lift remodelling eye cream silmänympärysvoide 15 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin3kappaletta
184,90 €
12 326,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SENSAI LIFT REMODELLING -hoitolinjan uutuus LIFT REMODELLING EYE CREAM on tehty hyödyntämällä edistyksellistä Micro-Mesh Uplifter -teknologiaa, joka on suunniteltu kiinteyttämään ihoa ja silottamaan kasvonpiirteitä. Tämä silmänympärysihonvoide sisältää myös rohtosalkoruusun kasviuutetta, joka tehostaa silmänympärysalueen mikroverenkiertoa ja auttaa vähentämään silmänalusten tummuutta. Pakkauksessa on mukana innovatiivinen kaksipäinen hierontapuikko. Tämä ainutlaatuinen väline, jossa on lasta yhdessä päässä ja pyöreä hierontaan tarkoitettu pallo toisessa päässä, elvyttää mikroverenkiertoa ja virkistää väsynyttä silmänympärysihoa, samalla se myös vähentää silmänympärysalueen tummuutta. LIFT REMODELLING EYE CREAM parantaa silmänympärysihon kiinteyttä ja verenkiertoa, sekä saa sen näyttämään entistä kirkkaammalta ja täyteläisemmältä.

Silmän sisänurkasta poskiin asti ulottuvat tummat silmänalukset ovat selkeä merkki ikääntymisestä, jonka aiheuttavat sekä ihon täyteläisyyden väheneminen että sen verenkierron heikkeneminen LIFT REMODELLING EYE CREAM on erittäin tehokkaasti vaikuttava silmänympärysihonvoide, yhdessä pakkauksessa mukana olevan ergonominsen hierontavälineen avulla saat parhaimman lopputuloksen.

Tuotetiedot
Koko

15ML

Ainesosat

Aqua, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Maltitol, Triethylhexanoin, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Cera Alba, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Castor Oil Hydroxystearate, Cera Microcristallina, Cetyl Palmitate, Ceteth-20, Dimethicone, Niacinamide, Sodium Stearoyl Glutamate, Stearic Acid, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Methylserine, Xanthan Gum, Acetyl Glucosamine, Alcohol, Disodium EDTA, Fucus Vesiculosus Extract, Dimethoxy Di-p-Cresol, Althaea Officinalis Root Extract, Hydrolyzed Silk, Zostera Marina Extract, Pyracantha Fortuneana Fruit Extract, Poria Cocos Extract, Hydrolyzed Conchiolin Protein, BHT, Phenoxyethanol,, Sodium Benzoate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

KAO Corporation Japan

Käyttöohjeet

Käytä aamuin ja/tai illoin emulsion tai voiteen jälkeen. Ota pieni määrä voidetta levitä ja hiero hierontapuikolla pakkauksen sisällä olevien ohjeiden mukaisesti parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tuotekoodi

4973167954393

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    YanlingVahvistettu osto

    Very good!

    I am strongly recommend this!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ZeijaVahvistettu osto

    Hyvät ominaisuudet

    Ostin tämän n kk sitten ja olen ollut tyytyväinen.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    kuutVahvistettu osto

    Sensai silmänympärysvoide

    Ostin tuotteen lähinnä sen takia, koska kärsin mustista silmänalusista ja silmäpusseista. Olen käyttänyt tuottetta reilun viikon ajan ja tuote on todella riittoisan oloinen. Käy hyvin kuiviin silmänympäryksiin mutta silmäpusseihin tai tummuuteen tuote ei ole viakuttanut.