Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Biomed

Silicum tonic piigeelivalmiste 2x250 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
15,90 €
31,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suomalainen piigeelivalmiste vatsan hyvinvoinnin tukemiseen, sekä vahvistamaan ihoa, hiuksia ja kynsiä. Silicum tonic on suomalainen nestemäinen piihappo-karmelloosi-geeli, jonka pii ja karmelloosigeelit toimivat tehokkaasti yhdessä. Piihiukkaset yhdessä orgaanisen karmelloosin kanssa edistävät hyvinvointia. Silicum Tonicin koostumus perustuu kahteen geelityyppiin. Piigeelissä on helposti hydraloituvia, oikealla tavalla sähköisiä mikrosilikahiukkasia, jotka pienestä koosta ja suuresta ominaispinta-alasta johtuen antavat piin vapautua mahdollisimman hyvin. Karmelloosigeelillä on kyky sitoa itseensä mahan happomolekyylejä.

Pii
Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen maapallon toiseksi yleisin alkuaine. Pii on myös ihmiselle välttämätöntä.
Pienikiteinen piikristalli kykenee sitomaan itseensä suuontelossa, ruokatorvessa, mahalaukussa ja suolistossa olevia ympäristömyrkkyjä.

Karmelloosi
Karmelloosi on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa.
Kolloidinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä. Emäksinen karmelloosi reagoi sopivasti vatsahappojen kanssa ja yhdessä piioksidihiukkasten kanssa se sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita.

Ravitsemuksellisia hoitoaineita
Piigeeli-karmelloosi valmisteita käytetään myös poistamaan elimistön piivajausta tai täydentämään piin saantia, kun on kyseessä lisääntynyt piin tarve. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on piitä. Ikääntyessä piin määrä vähenee. Piigeelin nauttimisen voidaan odottaa parantavan ihon, hiusten ja kynsien laatua. Hyvin imeytyvällä piivalmisteella voi parantaa ihon ulkonäköä.

Valmistettu Suomessa.
Valmistuttaja:Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

Tuotetiedot
Ainesosat

Demineralisoitu vesi, piidioksidi (EU), karmelloosi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Demineraliserat vatten, kiseldioxid (EU), karmellos, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbentsoat), surhetsregulator (citronsyra).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos
15 ml 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. RAVISTETTAVA!

Suositeltava vuorokausiannos (15-45 ml) sisältää:
Piidioksidi 580 mg -1740 mg

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Rekommenderad daglig dos:
15 ml 1-3 gånger dagligen eller vid behov. OMSKAKAS!

Rekommenderad daglig dos (15-45 ml) innehåller:
Kiseldioxid 580 mg – 1740 mg

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras tort i rumstemperatur.

Tuotekoodi

6417778040444

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  kj71

  tosi hyvä pii valmista vatsalle kynsille hiuksille

  olen käyttänyt vuosia tosi hyvä pii valmiste vatsalle kynsille ja hiuksille

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  PiiKVahvistettu osto

  Toimii!

  Tämä ollut jo pitkään käytössä ja on hyvä perustuote suoliston hyvinvointiin. Karmelloosi piin lisäksi tekee tuotteesta erityisen tehokkaan.