Sisältöön
BOSS tuoksut

Hugo Boss Bottled for Men EdT tuoksu 100 ml

114,00 €
1 140,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BOSS Bottled on menestyvän miehen klassikkotuoksu, jossa hurmaavat omenan ja sitruksen lisäksi seetripuu ja vetiver. Täydellinen yhdistelmä mausteisuutta ja makeutta.

BOSS Man on valmis menestymään - kilpailukykyinen, motivoitunut ja kunnianhimoinen. Hänen päivittäiset valmistautumisrituaalinsa ovat olennainen osa hänen henkilökohtaista menestyksensä tavoittelua, ja BOSS Bottled Eau de Toilette for Men on tullut vakiintuneeksi osaksi hänen jokapäiväistä panssariaan. Itsevarma ja nykyaikainen BOSS Bottled on BOSSin ilmentymä tuoksussa. Tyylikkyyttä ja eleganssia yhdistävä ikoninen tuoksu on suunniteltu modernia miestä ajatellen.

Raikkaita ja aistikkaita tuoksunuotteja sisältävä BOSS Bottled Eau de Toilette huokuu hienostuneisuutta ja puhdasta elämäniloa. Raikkaan ja hedelmäisen päällimmäisen tuoksun tasapainottamana lämmin, mausteisen kukkainen sydän on geraniumin hallitsema ja maustettu vain tilkalla neilikkaa. Pohjatuoksu on selvästi miehinen, santelipuun, setripuun ja vetiverin värähtelevä harmonia. Kohota arkeasi tällä ajattomalla klassikolla.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Kreikka

Tuotekoodi

0737052351100