Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Guerlain

Guerlain Météorites Perles Powder puuterihelmet 25 g

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin8kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vuonna 1987 Guerlain valjasti irtopuuterin kokoelmaksi monivärisiä helmiä, jotka paljastavat jokaisen ihon upean heleyden. Kevyt koostumus ja jäljittelemätön orvokin tuoksu. Kulttituotteen aseman saavuttanut Météorites tuo esiin naisten kauneuden. Tänä päivänä Météorites pitää sisällään Stardust-teknologian salaisuuden: valoa tuova polymeeri, joka muuttaa paljaalle silmälle näkymättömän valon puhtaaksi heleydeksi iholla. Korjaavat tunnusomaiset Météorites-sävyt tasoittavat ihon sävyä. Malva vangitsee valon, vaaleanpunainen tuo nuorekkaan heleyden ja keltainen valaisee, sekä peittää punaisuutta. Helmet keventävät sävyjen intensiivisyyttä ja sekoittuvat harmonisesti täydellisen räätälöidyksi hehkuksi. Luonnollinen lopputulos, tasainen ihon sävy, täydellisen heleä iho.

Käytä puuterihelmiä meikin kiinnitykseen ja tuomaan valoa kasvoille. Sivele puuteri kasvoille Météorites-siveltimen avulla.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3346470416673

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  eijahelenaVahvistettu osto

  Ihana, ylellinen...

  Ensimmäinen koskaan ostamani puuterihelmi -poskipuna. Upea pakkaus, kuin koru. Tuote antaa kasvoille kauniin, luonnollisen hehkun. Kallis mutta tästä on varmaan iloa pitkäksi aikaa.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Merja HelinäVahvistettu osto

  Luonnolliset sävyt ja ihana tunne iholla!

  Ostin tämän tuotteen pari viikkoa sitten. Tuotetta on helppo käyttää ja se levittyy hyvin luonnollisena iholle. Silkkisyys tuntuu iholla kauttaaltaan ja plussaa elegantista tuoksusta. Kaunis rasia kuin koru!

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Tyytyväinen59Vahvistettu osto

  Upea lopputulos!

  Minulla on nyt toinen purkki menossa näitä ”ihmehelmiä” enkä tulisi enää toimeen ilman niitä. Helmet antavat kauniin hehkun kasvoille, suosittelen lämpimästi.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  KatjaKLVahvistettu osto

  Todella upea, ylellinen tuote!

  Tuote antaa kasvoille kauniin hehkun, hienostunut tuoksu ja kaunis rasia.

 • asiakkaan antama arvosana 1/5

  nainen123456Vahvistettu osto

  kallis pettymys

  Ei ollut hintansa väärti, halvemmat parempia