Sisältöön
Phytomer

Phytomer Flash Hydratant kosteuttava geeli 30 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
47,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Flash Hydratant ei ole seerumi eikä emulsio, vaan raikas geelitiiviste, jolla on monta käyttötapaa. Ihon janon sammuttavaa geeliä voidaan käyttää aamuin ja/tai illoin yksin tai voiteen alla, sekoittaa voiteen, kasvonaamio tai meikkivoiteen sekaan, mikä lisää niiden kosteuttavaa tehoa.Orgaaninen Undaria-leväuute, Phytomerin kosteuttavan linjan tähtiainesosa, joka täydentää ja vahvistaa ihon vesivarastoja ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Hydra-8, kahdeksan tehokosteuttavan molekyylin yhdiste vahvistaa epidermiksen vedensitomiskykyä. Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BETAINE, GLYCERETH-26, PEG-150, PHENOXYETHANOL, PPG-5-CETETH-20, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROXYETHYL UREA, CHLORPHENESIN, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), BIOSACCHARIDE GUM-1, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROLYZED ALGIN, PPG-26-BUTETH-26, GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, AMMONIUM LACTATE, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, CI 42090 (BLUE 1)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Materiaali

UNDARIA-LEVÄUUTE, HYDRA 8. KAHDEKSAN TEHOKOSTEUTTAVAN MOLEKYYLIN YHDIS

Tuotekoodi

3530013502446

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Päivi MaaritVahvistettu osto

    Ihoni tuntuu siloisemmalta

    Käytän Phytomer tuotteita.Olen käyttänyt jo monta vuotta. Enkä vaida.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Syksyyn kosteuttaVahvistettu osto

    hyvä tuote

    Tuote on todella mielyttävä käyttää, kun sitä voi käyttää yksinään tai muun tuotteen kanssa. Riitoisa ja hyvä tuoksu

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NinnuVahvistettu osto

    Kosteuttaja

    Ostin tämä vajaa kuukausi sitten ja olen ollut tyytyväinen, nopeasti imeytyvä ja voi sekoittaa meikkivoiteeseen. Pipettipullo on kätevä käyttää ja hygieeninen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Delle

    Ihana!

    Nopeasti imeytyvä monikäyttöinen kevyt geeli. Tätä ihanan ohutta geeliä voi käyttää sekä ennen voidetta ja sen päällä. Pari pisaraa riittää. Tällä voi ohentaa meikkivoidetta sekoittamalla kämmenselällä tipan geeliä siihen. Miinusta pakkauksesta, kun pipetin nostaa/laskee takaisin pullosta/pulloon, se osuu pullon suulle ja tuotetta kerääntyy pullonkaulaan. Se pitää pyyhkäistä puhtaaksi noin joka toinen käyttökerta, ettei tuote kuivu korkin kierteisiin. Pullon suun voi pyyhkäistä vaikkapa kaulalle, niin tuotetta ei mene hukkaan.