Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Bulldog

Bulldog Original Face Scrub kasvokuorinta 125 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
12,60 €
100,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

99-prosenttisesti luonnollisia ainesosia sisältävä miesten kasvokuorinta on kehitetty syväpuhdistamaan ja kuorimaan ihoa. Tuote sisältää mantelinkuorta, joka on luonnosta peräisin oleva kuorinta-aine syväpuhdistukseen ja kuorintaan. Tuote sisältää myös aloe veraa, joka tunnetaan rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan.

Me Bulldogilla uskomme laadukkaiden tuotteiden tuottamiseen, joissa luonnosta peräisin olevien ainesosien todellinen potentiaali avautuu.
• Aloe vera on peräisin guatemalalaisesta kauppahankkeesta, jossa työntekijöille maksetaan keskimääräistä korkeampaa palkkaa.
• Alkuperäinen tuoksumme on sekoitus 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä.
• Vegaaninen.
• Tuotteen pakkaus sisältää vähintään 62 % kierrätettyä kuluttajamuovia (PCR) ja vähintään 27 % kasvipohjaista biomuovia uusiutuvasta sokeriruokoraaka-aineesta.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060144642813

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    kata

    Raikas kuorinta

    Raikkaan tuoksuinen, hiukan rouheampi kuorinta!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TodellajeesVahvistettu osto

    Paras vastaantullut kuorintavoide miehen kasvoihol

    Olen tätä käyttänyt vuosien muiden tuotteiden jälkeen. Rakeisuus juuri sopiva miehen iholle. Sopivan karhea. Pesee epäpuhtaudet pois ja saa ihon tuntumaan raikkaalta ja puhtaalta. Kosteusvoide päälle, niin tunnet nuorentuneesi 10 vuotta. Suosittelen ehdottomasti. Sopii karheammallekin iholle. Vältä silmänympäryksiä hangatessasi, koska rakeet ja hankausvaikutus on aika suuri. En ole löytänyt markkinoilta muuta tuotetta tähän hintaan, joka olisi hintaluokasssaan aivan ylivertainen