Sisältöön
Clinique

Clinique Pore Refining Solutions Correcting Serum seerumi 30 ml

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin8kappaletta
61,00 €
2 033,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt, öljytön seerumi puhdistaa ihohuokosia tukkivan kuonan ja öljyn. Näet taatusti pian piukemman, sileämmän lopputuloksen.

Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin. Pumppaa 2-3 kertaa. Levitä seerumia koko kasvojen alueelle puhdistamisen jälkeen ja ennen kosteusvoidetta. Siirry sitten muihin ihonhoitotuotteisiin.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0020714430405

Arviot (8)

tuotteen arvosana 4.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarianTVahvistettu osto

    Luottotuote

    Tämä on vuosia ollut luottotuotteeni ja sen vaikuttavuus suunpielen ihohuokosiani supistamaan on ollut todellista. Tässä tuote tähän, enkä siitä luovu !

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    lohiannaVahvistettu osto

    Tekee minkä lupaa

    Ostin tämän noin kuukausi sitten hiukan skeptisenä, mutta on kyllä kerrankin tuote joka tekee mitä lupaa. Nenän päällä ja sivuilla olevat laajentuneet ihohuokoset ovat lähes huomaamattomia nyt. Estää myös nenän kiiltoa, meikkiä tarvitsee korjailla vähemmän. Toki iltaa myöten vaikutus vähenee kun on aamulla laittanut, mutta kannan mukanani tätä ja lisään tarvittaessa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Irene 67Vahvistettu osto

    Erittäin helppokäyttöinen, hyvä tuote.

    Olen tyytyväinen, käytän jatkossakin samaa tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Hyväksi kokenutVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Hänkin tän ehkä n tilaisuuksista sitten vähäsen kuin vahingossa. En ollut hankkimassa nimenomaan tätä mutta myyjä suositteli kokeilemaan. Annoin heti myyjän ymmärtää,että en uskonut tuotteeseen ollenkaan. No, ostin kuitenkin. Yllätyin,OLENkin tuotteeseen oikein TYYTYVÄINEN. Iso kiitos myyjälle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kirsti 73Vahvistettu osto

    loistava tuote

    Ostin tuotteen noin kuukausi sitten ja olen hyvin tyytyväinen siihen. Olen jo vanhempi naishenkilö, mutta tuote toimii lupaamalla tavalla, supistaa ihohuokosia ja meikki kestää iltaan asti hyvänä. Käytän myös iltaisin yövoiteen alla. Ihoni on tullut paremman näköiseksi.