Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Sisley

Sisley Eau de Campagne Bath and Shower Gel suihkugeeli 250 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
84,50 €
338,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Eau de Campagne Perfumed Bath and Shower Phytogel on vaahtoava geeli, joka sisältää pehmentäviä ja virkistäviä kasvipohjaisia uutteita (punainen viiniköynnös, kamomillasaunio ja porkkana) ja hoitaa ihoa: puhdistaa ihon tehokkaasti sitä kuivattamatta ja tekee siitä pehmeän. Iholla tuoksuu Eau de Campagne -tuoksuinen vivahde. Luo miellyttävän hyvän olon tunteen.

Tuotetiedot
Väri

6012

Koko

250ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311926012

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.8/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  mariaVahvistettu osto

  Varsinainen ihanuus

  Olen jäänyt koukkuun kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tuoksuu hyvältä. Hintava kertaostos, mutta hinta-laatusuhde hyvä, koska on todella riittoisaa.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  MarjoVahvistettu osto

  Luksusta arkeen

  Suihkugeeli on hintava mutta toisaalta sitä ei tarvitse kerralla niin paljoa. Iho ei kuivu ja tuoksu on ylellinen. Pumppupullo on kätevä ja vintage-henkinen pullo kaunistaa kylpyhuonetta

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Wilhelm

  Hyvä tuoksu

  Olen käyttänyt kyseistä tuotetta useamman vuoden. Suihkun ja saunan jälkeen iholle jää hyvä tuoksu. Suosittelen lisäksi saman sarjan muita tuotteita myös miehelle joka haluaa poiketa hyvällä tuoksulla. Suosittelen miesten kasvoille myös Sisleyum for Men kosteusvoidetta ja tuoksuksi edellä mainitun unisex-sarjan tuoksua TAI Eau d'Ikar, miesten tuoksua.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Maja majaVahvistettu osto

  Laadukas

  Olen käyttänyt jo aiemmin lahjaksi saamaani Sisleyn Campagne suihkugeeliä ja olen ollut tyytyväinen ja aion jatkaa käyttämistä.