Sisältöön
Talika

Talika Bio Enzymes Mask Purifying puhdistava kasvonaamio 20 g

10,50 €
525,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talikan bioentsyyminaamiot sisältävät runsaasti tehoaineita. Bioselluloosasta valmistetut naamiot ovat ultraohuita, jonka vuoksi ne levittyvät tasaisesti iholle peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehoaineet tehokkaasti ja tasaisesti ihoon koko vaikutusajan ajan. Naamioita on erilaisiin ihon tarpeisiin: kosteutukseen, puhdistukseen, ihon ikääntymisen merkkeihin ja auringonoton jälkeen.

Puhdistava ja ihohuokosia supistava Purifying Mask sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, myös T-alueen epäpuhtauksista kärsivälle sekaiholle. Naamio hillitsee ihon kiiltelyä sekä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Maitohorsma supistaa ihohuokosia. Arnikan ja kamomillan kasviuutteet puhdistavat ja kirkastavat ihoa vähentäen epäpuhtauksia. Arganöljy tasapainottavaa ihon talin eritystä.

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, ja tehoaineet sisältävä osa on naamion keskimmäinen kerros. Poista valkoinen suojakalvo ja aseta naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. Poista päällimmäinen kuitukerros ja tasoittele kasvoille jäävä naamiokuitu sormilla ihon joka kohtaan kiinni. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja hiero ihon pinnalle jäänyt seerumi ihoon. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tuotetiedot
Koko

20G

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3139436040001