Sisältöön

Talika Bio Enzymes Mask Anti-Age kasvonaamio 20 g

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin6kappaletta
10,50 €
525,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talikan bioentsyyminaamiot sisältävät runsaasti tehoaineita. Bioselluloosasta valmistetut naamiot ovat ultraohuita, jonka vuoksi ne levittyvät tasaisesti iholle peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehoaineet tehokkaasti ja tasaisesti ihoon koko vaikutusajan ajan. Naamioita on erilaisiin ihon tarpeisiin: kosteutukseen, puhdistukseen, ihon ikääntymisen merkkeihin ja auringonoton jälkeen.

Anti-Age Mask on tehokas ihoa elvyttävä naamio ikääntymisen merkkeihin. Naamio madaltaa juonteita, täyteläistää ja kirkastaa ihoa sekä häivyttää ihon ikääntymisen merkkien näkyvyyttä. Hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta ja täyteläistää ja silottaa ihoa. Kollageeni palauttaa ihon täyteläisyyttä, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Vesimeloni antaa iholle antioksidanttista suojaa ylläpitäen ihon nuorekasta hehkua ja raikkautta.

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, ja tehoaineet sisältävä osa on naamion keskimmäinen kerros. Poista valkoinen suojakalvo ja aseta naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. Poista päällimmäinen kuitukerros ja tasoittele kasvoille jäävä naamiokuitu sormilla ihon joka kohtaan kiinni. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja hiero ihon pinnalle jäänyt seerumi ihoon. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tuotetiedot
Koko

20G

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3139436030002

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Uusi mummoVahvistettu osto

    Todella tehokas ja nopeasti näkyvät muutokset

    Olen ostanut ko tuotetta jo x 2. Olen erittäin tyytyväinen ostokseni ja olen suositellut sitä myös muille

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KenkämummiVahvistettu osto

    Hellyyttä stressi iholle

    Olen käyttänyt Talika kasvonaamioita muutaman vuoden. Suht edullisia ja helppo käyttöisiä kotona. Kertakäyttöinen ei turhia avattuja purkkeja kaapissa. Pieni ja kevyt pakkaus ottaa myös matkalle mukaan. Hoidon jälkeen iho on kuulaampi ja hyvin kosteutunut.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Vaaka 72

    Hyvä!

    Hyvin kosteuttava ja kiinteyttävä naamio!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PullapitkoliiniVahvistettu osto

    Tulos näkyy

    Käytän usein,iho näyttää kuulakkaammalta

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kata81Vahvistettu osto

    Testailijan arviointi

    Kokeilen mielelläni erilaisia kasvonaamioita. Tämä naamio kosteutti hyvin. Naamio hieman paksumpaa materiaalia, mutta liimautuu helposti kiinni itseensä, joten kasvoille asentaminen oli hieman hankala.