Sisältöön
Talika

Talika Bio Enzymes Mask Hydrating kosteuttava kasvonaamio 20 g

10,50 €
525,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talikan kertakäyttöiset bioentsyyminaamiot sisältävät runsaasti tehoaineita. Bioselluloosasta valmistetut seeruminaamiot ovat ultraohuita, jonka vuoksi ne levittyvät tasaisesti iholle peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehoaineet tehokkaasti ja tasaisesti ihoon koko vaikutusajan ajan. Naamioita on erilaisiin ihon tarpeisiin: kosteutukseen, puhdistukseen, ihon ikääntymisen merkkeihin ja auringonoton jälkeen. Kertakäyttöiset naamiot ovat käteviä myös matkoilla.

Kosteuttava Hydrating Mask sopii kuivalle ja kiristelevälle iholle. Naamio kosteuttaa, pehmittää ja silottaa tehokkaasti ihoa. Hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta ja täyteläistää ja silottaa ihoa. Hydrofiiliset sokerijohdannaiset palauttavat ihoon kosteutta. Antioksidanttiset alppiyrtit (kamomilla, siankärsämö, arnikki, koiruoho, keltakatkero) kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, ja tehoaineet sisältävä osa on naamion keskimmäinen kerros. Poista valkoinen suojakalvo ja aseta naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. Poista päällimmäinen kuitukerros ja tasoittele kasvoille jäävä naamiokuitu sormilla ihon joka kohtaan kiinni. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja hiero ihon pinnalle jäänyt seerumi ihoon. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tuotetiedot
Koko

20G

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3139436023004