Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Balanssi maitohappobakteeri 100 kaps.

23,00 €18,40 €
298,70 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Maitohappobakteerit ovat osa ruuansulatuksen normaalia toimintaa. Balanssissa on tasapainoinen yhdistelmä viittä eri maitohappobakteerikantaa tukemaan ja ylläpitämään ruuansulatusta, vatsan hyvinvointia ja hyvää vastustuskykyä.

Balanssin maitohappobakteerit ovat suojapäällystettyjä. Superior coating® -päällyste suojaa bakteereita ruuansulatuskanavan rasituksilta, maha- ja sappihapoilta, jolloin suolistoon päätyy suurempi määrä eläviä maitohappobakteereita. Päällystystekniikan ansiosta Balanssin maitohappobakteerit kestävät ruuansulatuskanavan rasituksia jopa sata kertaa paremmin kuin tavalliset, suojaamattomat maitohappobakteerivalmisteet.

Tuotetiedot
Ainesosat

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), gelatiini, maitohappobakteerit (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve), pyridoksiinihydrokloridivalmiste, D-biotiini.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus 1-4 kapselia päivässä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Tuotekoodi

6430029910198