Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan NivelTeho ravintolisä 120 kaps.

36,90 €
461,25 €/kg
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nivelten terveydelle - kuntoilijoille ja ikääntyville.

NivelTeho edistää nivelterveyttä yleisesti ja rustokollageenin muodostumista monipuolisella aktiiviaineiden yhdistelmällään. Sen kuusi aktiiviainetta ovat glukosamiini, MSM eli metyylisulfonyylimetaani, kondroitiinisulfaatti, inkivääriuute, C-vitamiini ja kupari.

Nivelet tarvitsevat hyvinvointiinsa lempeää liikuntaa ja monipuolista ravintoa. Nivelten tärkeät osat, kuten rustot, ovat sidekudosta, joka koostuu kollageenista, elastiinista, fibrilliinistä, proteoglykaaneista ja hyaluronihaposta.
Kondroitiinisulfaatti on yksi nivelruston tärkeimmistä rakennusaineista, jota keho myös itse valmistaa rustosoluissa. Glukosamiini puolestaan on nivelnesteen tärkeä osa. Nivelneste voitelee nivelpintoja ja ravitsee nivelrustoa. MSM on solujen toimintaan osallistuva rikkiyhdiste. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Se myös edistää solujen suojaamista hapettumistressiltä. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

NivelTeho sopii mainiosti niin kuntoilijoille, urheilijoille kuin ikääntyvillekin. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

Päiväannos sisältää: Kondroitiinisulfaattia 200–400 mg, MSM 200–400 mg, glukosamiinisulfaatti 75–150 mg, inkivääriuute (5 % gingeroleja) 75–150 mg, C-vitamini 40–80 mg (50–100 %*) ja kupari 0,25–0,50 mg (25–50 %*).
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Kondroitiinisulfaatti, MSM, liivate, glukosamiinisulfaattikaliumkloridi, inkivääriuute, askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) ja kupariglukonaatti.

Kondroitinsulfat, MSM, gelatin, glukosaminsulfat kaliumklorid, ingefärsextrakt, askorbinsyra, antiklumpningsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror) och kopparglukonat.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1–2 kapselia päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1–2 kapslar per dag.
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029910150

Arviot (42)

arvosana4,5/5

 • arvosana5/5

  VaeltajaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Vaeltaja
  Vahvistettu osto

  Mahtavat ominaisuudet

  Olen käyttänyt NivelTehoa vuodesta 2006 asti. Leikkaavan lääkärin suosituksesta.Toiminut minulle erinomaisesti. Ei vaivoja

 • arvosana5/5

  NivelvammainenVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Nivelvammainen
  Vahvistettu osto

  Välttämätön

  Olen kättänyt Niveltehoa useita vuosia, minulle välttämätön.

 • arvosana4/5

  MummeliVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Mummeli
  Vahvistettu osto

  Paras

  Ainoa tuote, joka auttaa nivelrikkooni

 • arvosana5/5

  KalleVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Kalle
  Vahvistettu osto

  Toimii

  Olen käyttänyt vuosia, ja todellakin toimii, ohessa kannattaa käyttää myös magnesiumia.

 • arvosana5/5

  Suzy87

  arvosana5/5

  Suzy87

  Auttavat nivelvaivoissa

  Olen käyttänyt pitkään niveltehoa, minulla nivelrikkoa polvissa ja vähän jo sormissakin. En tiedä, miten tulisin toimeen ilman! Auttaa, jotta voi liikkua ilman kipua!

Ladataan