Sisältöön
Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture huulipuna 3,5 g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick. YSL:n ikoninen huulipuna antaa intensiivisen ja ylellisen värin sekä satiinimaisen kiillon. Vain yhdellä vedolla huulipuna antaa ylellisen ja runsaspigmenttisen värin, joka hoitaa huulia. Rouge Pur Couturen korumainen couture-pakkaus on YSL:lle tunnusomainen, ja huulipuna lupaa kantajalleen sekä tyylikkyyttä, särmää että äärimmäistä naisellista voimaa.
Koostumus antaa miellyttävän ja hyvinvoivan tunteen ja kosteutusta koko päiväksi. Rouge Pur Couture -valikoimaan kuuluu useita kauniita ja särmikkäitä sävyjä. Sarjan ikonisimpia sävyjä ovat ensimmäinen aito fuksia 19 Fuchsia Pink, kaunis beige 70 Le Nu, upea diivamaisen punainen 1 Le Rouge ja lämmin oranssi 13 Le Orange.

AMMATTILAISEN VINKKI: 1. Luodaksesi optista täyteläisyyttä ja muotoillaksesi huulia levitä ensin valoa heijastavaa Touche Eclat Stylo Highlighter -kynää huulten ympärille.
2. Levitä Lip Styler -huultenrajauskynää huulten ympärille ja luo huulille haluamasi muoto. Huultenrajauskynää voi myös käyttää koko huulille ennen huulipunan levitystä. Näin saat intensiivisemmän ja kestävämmän sävyn, sillä YSL Lip Styler on vedenkestävä.
3. Levitä sitten Rouge Pur Couture -huulipunaa suoraan hylsystä tai huulisiveltimellä saadaksesi vieläkin intensiivisemmän lopputuloksen, tai levitä huulipunaa sormella, jos haluat hienovaraisemman sävyn. Voit siis saada samalla huulipunalla 3 erilaista lopputulosta omien toiveittesi mukaan.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3614273325844

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita