Sisältöön
Clinique

Clinique SPF 35 Targeted Protection Stick aurinkosuojavoidepuikko 6g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin5kappaletta
33,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kätevä aurinkosuojavoide puikossa. Suojaa tehokkaasti herkkiä ihoalueita, kuten silmäluomia, huulia, korvia, nenää ja jopa arpia. Tehostettu UVA-suoja ehkäisee ennenaikaisten ikääntymisen merkkien muodostumista. Hoitaa ja pehmentää ihoa. Silmälääkärien ja ihotautilääkärien testaama. Öljytön. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

6G

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0020714427634

Arviot (5)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    IrmeliVahvistettu osto

    Auringonsuojavoide Clinquestick

    Olen ostanut tätä tuotetta itselleni ja lahjaksi useille. Stick- muodossa helppokäyttöinen ja laadukas, juuri siksi oivallinen lahja. Ladulla voit sipaista nenänpäähän tai huuliin. Huulipunan alla toimii huulikiiltona ja suojaa liialta paahteelta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Hupiglubi2021

    Mahtavat ominaisuudet

    Vihdoin tuote Qliniquelta joka sopii silmille, suulle ja korville. Tämä tuote on mahtava aurinkosuojan vuoksi. Riittoisa, hiukan pehmeä joten tulee paljon kerralla jos ei ole tarkka, niin jää rasvainen pinta. Hinta hiukan korkea nähden tuotteen koostumukseen ja määrään.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Neiti KesäheinäVahvistettu osto

    Tosi näppärä ja tehokas!

    Viimeiset 2 viikkoa helteisessä kotimaassa on tämä puikko saanut toimia päivittäin kasvoilla huolehtimassa aurinkosuojauksesta ja erinomaisesti on toiminutkin. Riittoisa, todella näppärän kokoinen ja tehokas puteli kyseessä. Ei jätä kasvoja tahmaisiksi, mutta mielestäni kiiltää kasvoilta kyllä sellaisenaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kerttu65Vahvistettu osto

    Luotettava, tahraamaton

    Olen käyttänyt tätä Cliniquen Stickia useamman vuoden, luotan sen suojaavan auringolta. Stick ei tahraa ja miellyttävä käyttää.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marina50Vahvistettu osto

    Helppo käyttää

    Kätevä aurinkosuoja puikko! Menee kivasti mukana laukussa ja kätevä sipasta kasvoille aina silloin kun auringossa oleilee. Ei pala nenä enään.