Sisältöön
Omega7

Omega7 Tyrni-oliiviöljy ravintolisä 150 ml

25,75 €
171,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nestemäinen Omega 7-tyrni-oliiviöljy uudistaa ja vahvistaa limakalvoja. Hyvien rasvahappojen saanti ravinnosta on tärkeää limakalvojen hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn ylläpitämiseksi. Omega7®-tyrni-oliiviöljy hoitaa, ravitsee ja uudistaa myös ihoa. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon myös näyttämään nuorekkaalta. Nestemäinen Omega7 on helppo annostella ja sillä on välitön vaikutus suun ja nielun kuiville limakalvoille.

Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Vaikuttavat aineet 5 - 10 ml.
Rasvaa 4,6 - 9,2 g
Tyydyttyneitä rasvahappoja 590 - 1180 mg
Kertatyydyttymättömiä rh.
- palmitoleiinihappoa (omega-7) 270 - 540 mg
- vakseenihappoa (omega-7) 120 - 240 mg
- öljyhappoa (omega-9) 2900 - 5800 mg
Monityydyttymättömiä rh.
- linolihappoa (omega-6) 390 - 780 mg
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 150 - 300 mg
E-vitamiinia (alfatokoferoli) 4 - 8 mg*
Beetakaroteenia, josta 0,8 - 1,6 mg
elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia0,13 - 0,27 mg**
* 33 - 67 % päivän saantisuosituksesta ** 16 - 33 % päivän saantisuosituksesta

Tuotetiedot
Koko

150ML

Ainesosat

Oliiviöljy (78 %), tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta valmistettu vakioitu SBA24-kaksoistyrniöljy (22 %), hapettumisenestoaineet (alfa-tokoferoli ja rosmariiniuute), beetakaroteeni. Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Olivolja (78%), standardiserad SBA24 dubbel havtornsolja gjord av havtornsfrön och fruktkött (22%), antioxidanter (D-alfa-tokoferol och rosmarinextrakt), betakaroten Innehåller inte gluten, jäst, laktos eller animaliska ingredienser.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Ensimmäisen kuukauden ajan: 1 tl (5 ml) 2 kertaa päivässä.
Aloitusjakson jälkeen: 1 tl päivässä.
Nautitaan kevyen aterian yhteydessä. Päiväannoksen voi ottaa myös pienemmissä erissä.
Annostusta voi vähentää, kun limakalvojen ja ihon tila tuntuu miellyttävältä. Normaalia hyvinvointia voi pitää yllä suositusta pienemmällä annoksella. Lisää taas annosta olosuhteiden ja hyvinvointisi tarpeiden mukaan. Paras vaikutus saavutetaan tuotteen säännöllisellä käytöllä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Efter den inledande perioden: 1 tesked per dag. Njut med en lätt måltid. Den dagliga dosen kan också tas i mindre portioner.
Doseringen kan minskas när slemhinnornas och hudens tillstånd känns behagligt. Normalt välbefinnande kan bibehållas med en mindre dos än vad som rekommenderas. Återigen, öka dosen efter förutsättningarna och ditt välbefinnande. Den bästa effekten uppnås med regelbunden användning av produkten.
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Avaamaton pullo voidaan säilyttää valolta suojattuna huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy huoneenlämmössä 1 kk tai jääkaapissa 2 kk. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Den oöppnade flaskan kan förvaras skyddad från ljus i rumstemperatur. En öppnad flaska kan förvaras i rumstemperatur i 1 månad eller i kylen i 2 månader.

Tuotekoodi

6416227022710