Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Wella

Wella Professionals SP Balance Scalp shampoo 250 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
23,90 €
95,60 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SP Classic Balance Scalp -shampoon hellävarainen koostumus rauhoittaa hiuspohjaa ja sopii täydellisesti herkälle hiuspohjalle. Ihoystävällinen pH-arvo hoitaa hiuspohjaa ja koostumuksen Dermacalm -yhdiste auttaa rauhoittamaan ja muodostamaan suojakerroksen hiuspohjalle. Shampoon tulehdusta ehkäisevät ja kosteuttavat ominaisuudet vaikuttavat hiuspohjan uloimpiin kerroksiin ja saavat sen tuntumaan rauhoittuneelta ja raikkaalta.

Tuotetiedot
Koko

250ML

Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Panthenol, Valine, Sodium Benzoate, Parfum, Betaine, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Methylparaben, Polyquaternium-10, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Tilia Cordata Flower Extract, Salix Alba Bark Extract, Propylparaben

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Lievittää kutinaa ja rauhoittaa hiuspohjaa.
Hoitaa hellävaraisesti herkkää hiuspohjaa ihoystävällisellä pH-arvolla ja valmistelee hiuspohjan hiustenlähtöhoitoja varten.

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4064666043425

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AiraVahvistettu osto

    Täydellinen tuote sille jolla on kuivuuteen taipuv

    Täydellinen tuote sille jolla on kuivuuteen taipuvainen päänahka. Myös kampaajani on sitä mieltä, että minun kannattaa käyttää tätä edelleen olen siis käyttänyt tätä shampoota useita vuosia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Je74Vahvistettu osto

    Kutina pois

    Auttaa päänahan kutinaan