Sisältöön
Shiseido

Shiseido Benefiance Nutriperfect Eye Seerumi silmänympärysiholle 15 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
106,50 €85,20 €
7 100,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tiivistetty silmänympärysseerumi 50+ naisille, jotka haluavat hoitaa kaikkia menopaussin heikentämän silmänympärysalueen ongelmia. Kiinteyttää sekä hoitaa juonteita ja silmänympärysihon veltostumista.

Tuoteinfo:

Käytä viimeisenä askeleena ihonhoidossa aamuin illoin.Ota pieni määrä tuotetta ja levitä silmänympärysiholle hellävaraisesti.Jos käytät myös silmänympärysvoidetta, käytä Nutri-Perfect Eye Serumia ensin ja lisää sitten toinen tuote.

Tuotetiedot
Koko

15ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0729238191129

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Riitta63Vahvistettu osto

  Tehoaa ryppyihin

  Hankin pari vuotta sitten kun silmänympärysrypyt alkoivat toden teolla häiritä. Toimii ainakin minulla. Kokeilen välillä "tehokkaampia", aina vaan kalliimmat paksummat tökötit häviävät tälle. Pumppupullo muuten hyvä, mutta loppuvaiheilla tarvitaan ylimääräisiä pumppauksia -kun tuote alkaa "yskiä", sitä on jäljellä ainakin pari viikkoa. Ikää minulla on 55.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  MariaaVahvistettu osto

  Korjaa ikääntynyttä silmänympärysihoa

  Ostin muutama viikkoa sitten, mutta kokeilin sitä ennen seerumia pienestä testipurkista usean päivän ajan. Suoristi silmänympärysryppyjäni, vei pois silmäpusseja, kosteutti.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Mamma66Vahvistettu osto

  Kyllä kelpaa

  Viikon käytön jälkeen opin annostelemaan tuotteen oikein. Eli todellakin nuppineulanpään kokoinen pisara riittää molempiin silmiin. Erittäin riittoisa. Hinnakas toki,mutta tuntuu toimivan. Siliää 51vuotiaan rypytkin. Avaa myös katsetta. Hyvä tuote on ja suosittelen jos tarvitsee hoitoa ja kunnon kosteutusta silmänympäryksille.

Ladataan