Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Clinique

Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 pohjustusvoide 40 ml

tuotteen arvosana 3.1/5

Siirry arvioihin13kappaletta
36,50 €
912,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaikille ajoittaisesta tai jatkuvasta punoituksesta kärsiville ihotyypeille.

Mikä se on? Öljytön meikinpohjustusaine, jossa on läpikuultava vihreä sävytys punoituksen peittämiseksi. Se on Redness Solutions Regimen -hoito-ohjelmamme kolmas vaihe.

Mitä se tekee? Häivyttää hetkessä näkyvän punoituksen. Auttaa suojaamaan punoittavaa ihoa ärsyttävältä UVA/UVB-säteilyltä. Ei sisällä kemiallisia aurinkosuoja-aineita. Säännöllinen, ei-ärsyttävä ihonhoitorutiini on paras keino jatkuvan punoituksen hillitsemiseen. Jokaisella Cliniquen Redness Solutions Regimen -hoito-ohjelman vaiheella on tarkoituksensa.

Tärkeimmät ainesosat ja teknologiat: Fyysisten aurinkosuoja-aineiden yhdistelmä suojaa UVA/UVB-säteilyltä, joka voi ärsyttää punoitukselle altista ihoa. Antioksidantit ja ärsytystä hoitavat aineet hellivät ja rauhoittavat ihoa.

Käytä aamulla kosteusvoiteen jälkeen, ennen meikkivoidetta. Käytä osana rutiiniasi Redness Solutions Soothing Cleanser -puhdistusaineen kanssa, ja tehokosteuttavan Daily Relief Cream -voiteen tai Urgent Relief Cream -voiteen kanssa välittömän helpotuksen ja tasaisen ihonlaadun paranemisen aikaansaamiseksi.

Tuotetiedot
Koko

40ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Methyl Trimethicone, Titanium Dioxide, Octyldodecyl Neopentanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Tricaprylyl Citrate, Steareth-2, Trioctyldodecyl Citrate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Barium Sulfate, Silica, Ascophyllum Nodosum Extract, Asparagopsis Armata Extract, Sea Whip Extract, Tocopheryl Acetate, Sucrose, Pantethine, Caffeine, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Isostearic Acid, Polyhydroxystearic Acid, Bisabolol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Phytosphingosine, Caprylyl Glycol, Alumina, Stearic Acid, Hexylene Glycol, Xanthan Gum, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Zinc Oxide (Ci 77947 Nano) 

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0020714305383

Arviot (13)

tuotteen arvosana 3.1/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    L133Vahvistettu osto

    Järkyttävä pettymys

    Punoitus on ärsyttävin iho ongelmani ja myyjä suositteli tätä minulle. Odotin innolla tuotteen kokeilua, mutta lopputulos oli iso pettymys. Tuote jää istumaan ihon päälle ja siitä jää vihreitä hippuja kasvoille, vähän niinkuin pyyhekumin puruja. Ei saa millään tavalla blendattua eikä edes peittänyt punaisuutta kunnolla. Tuntuu siltä kuin olisin vetänyt rahat vessanpöntöstä alas.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MariaMymmeliVahvistettu osto

    Vähentää punaisuutta

    Ostaisin uusiksi, vähentää punaisuutta ja tasoittaa ihon pintaa. Hieman parempi rasvoittumisen esto voisi olla mutta se on ikuinen riesani enkä usko että mikään tuote täysin ongelmaa poistaa

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    johanna68eskilstunaVahvistettu osto

    Pohjustus voide

    Peittää kohtalaisen hyvin couperosa kohdat kasvoilla, mutta ehkä saisi olla kosteuttavampi iholleni..

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    HhannaVahvistettu osto

    Rauhoittaa ja peittää, mutta voi paakkuntua

    Olen käyttänyt nyt pari vuotta punoittaville poskille ja tuotteen laitossa täytyy todella olla tarkkana - paakkuuntuu tai kuoriutuu pois jos on liikaa, on liian kuiva iho, liian rasvainen iho tai levittää liian pitkään. Oma ratkaisu on ollut sekoittaa kämmenselällä meikkivoiteeseen ja sen jälkeen levittää kasvoille, joten on entistäkin riittoisampi! Koostumus ja väri itsessään on kiva, tuntuu rauhoittavan ja viilentävän ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    _niina_Vahvistettu osto

    Hieman ristiriitaista

    Hmmm... Parin viikon käytön jälkeen en ole ihan vakuuttunut voiteen tehosta. Koostumus on paksu ja hieman hankalasti levittyvä. Sopii kyllä meikin alle, mutta vaatii hyvin kosteutetun ihon ennen levitystä.