Sisältöön
Clinique

Clinique Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment kasvovoide 50 ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin5kappaletta
39,50 €
790,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mikä se on? Kevyt, lääkeaineita sisältävä koostumus on Vaihe 3 Acne Solutions Clear Skin System -ihonhoitojärjestelmässämme. Noudattamalla kaikkia kolmea vaihetta näet 37 % vähemmän aktiivisia epäpuhtauksia 3 päivässä.

Mitä se tekee? Auttaa hoitamaan jo olemassa olevaa aknea ja ehkäisemään uusia epäpuhtauksia. Luo suojan aknen aiheuttajia vastaan. Auttaa vähentämään ihon liiallista rasvoittumista. Kosteuttaa kevyesti kuivumisen ja hilseilyn vähentämiseksi. Rauhoittaa, hoitaa, vähentää punoitusta.

Käytä Clear Skin System-järjestelmää, ja näet 37 % vähemmän epäpuhtauksia 3 päivässä. Säännöllinen, ei-ärsyttävä ihonhoitorutiini on paras tapa hillitä aknea. Cliniquen Acne Solutions Clear System -ihonhoitojärjestelmän jokaisella vaiheella on tarkoituksensa. Yhdessä kaikki 3 vaihetta tuottavat tehokkaasti tuloksia jo 3 päivässä. Tulokset vain paranevat säännöllisellä käytöllä kahdesti päivässä.

Tärkeimmät ainesosat ja teknologiat: Aknea hillitsevät kuorinta-aineet salisyylihappo ja asetyyliglukosamiini vähentävät kuollutta ihosolukkoa, joka voi edesauttaa ihohuokosten tukkeutumista. Bentsoyyliperoksidi ja muut epäpuhtauksia vähentävät ainesosat auttavat hillitsemään aknen aiheuttajia.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

Benzoyl Peroxide 2.5%Water\Aqua\Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cyclohexasiloxane, Ceteareth-20, Dimethicone, Sucrose, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Acetyl Glucosamine, Lactobacillus Ferment, Poria Cocos Sclerotium Extract, Polymethyl Methacrylate, Laminaria Saccharina Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Myristyl Alcohol, Glycerin, Zeolite, Algae Extract, Linoleic Acid, 10-Hydroxydecanoic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Caffeine, Cholesterol, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol Dicaprate, Capryloyl Glycine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Quaternium-22, Caprylyl Glycol, Isohexadecane, Xanthan Gum, Disodium Edta, Chloroxylenol, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (Ci 77891)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille kevyt kerros aamuin ja illoin. Vähennä käyttöä, jos iho kuivuu tai alkaa hilseillä. Parhaat tulokset saadaan käyttämällä tuotetta Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam ja Clarifying Lotion -tuotteiden jälkeen. Kun epäpuhtaudet ovat hävinneet, tuotteen käyttöä voi jatkaa epäpuhtauksien ehkäisemiseksi.

Tuotekoodi

0020714291839

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ansku74Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Ostin tyttärelleni noin kuukausi sitten, ja hän pitää tuotteesta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ri38Vahvistettu osto

    Hyvin iho hoito

    Poika on ollut tyytyväinen kasvo näyttävä paremmin

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sanna1969Vahvistettu osto

    OIkeat ominaisuudet astmaatikolle ja hajusteyliher

    Erittäin hyvä tuote hajusteyliherkälle astmaatikolle. Ei tuoksu millekään ja sopii sekaiholle erittäin hvyin. Olen 50v ja edelleen iho kuin teinillä. Ainoa ongelma voiteessa on, että siitä jää sellainen liukas tunne kun sen on levittänyt. Ei oikein tiedä onko se imeytynyt vai ei.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AmmmmandaVahvistettu osto

    Loistava 24h voide

    Super hyvä voide epäpuhtauksiin taipuvalle iholle, joka kuitenkin kaipaa kosteutta riittävästi. Käy aamuin illoin, siitä myös plussaa

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Ella24Vahvistettu osto

    Todella toimiva!

    Ostin kerran alennusmyynneistä enkä sen jälkeen ole käyttänyt muita rasvoja. Ehkäisee epäpuhtauksia todella hyvin ja pitää ihon hyväkuntoisena.