Sisältöön
Heirol

Heirol taittuva sieniveitsi

13,95 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heirolin veitsi on sieniretkellä ehdoton varuste: veitsen kotelon voi ripustaa vyölle, terä taittuu turvallisesti, veitsessä on ripustuslenkki, ja harjaspäällä voi sienet puhdistaa jo metsässä. Avatun veitsen pituus on noin 21 cm. Materiaali: ruostumaton teräs ja ruusupuu Pussi: nylon Käsinpesu

Heirol sieniveitsi on sienestäjän unelma-työkalu. Hanki omasi ja tee sieniretkistäsi vieläkin nautinnollisempia ja kätevämpiä!

Tuotetiedot
Väri

Puu

Koko

21CM

Muut ominaisuudet

Käytännöllinen kotelointi: Veitsen kotelon voi ripustaa vyölle, joten se on aina helposti saatavilla sieniretken aikana.
- Turvallinen taitto-ominaisuus: Veitsen terä taittuu turvallisesti, joten sitä voi käyttää huoletta ilman pelkoa vahingoittumisesta.
- Ripustuslenkki: Veitsessä on kätevä ripustuslenkki, joten voit säilyttää sitä helposti mukanasi.
- Harjaspää: Veitsen mukana tulee harjaspää, jolla voit puhdistaa sienet jo metsässä.
- Koko: Avattuna veitsen pituus on noin 21 cm, joten se on riittävän pitkä kaikenlaiseen käyttöön.
- Laadukkaat materiaalit: Veitsi on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja sen kahva on valmistettu kauniista ruusupuusta.
- Pussi mukana: Veitsi toimitetaan kätevässä nylonpussissa, joten voit säilyttää ja kuljettaa sitä helposti ja turvallisesti.
- Helppo puhdistaa: Heirol sieniveitsi on helppo puhdistaa käsinpesuna, joten voit pitää sen aina puhtaana ja käyttövalmiina.

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

ruusupuu ja ruostumaton teräs

Mallinumero

42007

Tuotekoodi

6419287420076

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan