Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Biomed

Biomed Carolus Mixtura yskänsiirappi 200 ml

17,15 €
85,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Yrttivalmiste hengitysteille ja kurkulle. Carolus Mixtura on kahdeksan yrtin valmiste nautittavaksi yskän ja nuhan aikana. Vaikuttavia aineita ovat mm. kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy. Kahdeksan hyvin tutkittua yrttiä jotka vaikuttavat sekä ylä- että alahengitysteihin. Pii ja karmelloosi suojaavat limakalvoja. Mikroskooppisen pienet piioksidihiukkaset omaavat erikoisen sähköisen ominaisuuden, jonka avulla ne pystyvät tarttumaan ärtyneen limakalvon suojaksi. Kihokki (Drosera rotundifolia) on tärkeä rohdoslääke. Kihokki sisältää mikrobeja tuhoavia aineita. Lakritsi (Glygyrrhiza glabra) on yksi tunnetuimmista yrttilääkinnässä ja yskänlääkkeissä käytetyistä rohdoksista. Sitä voidaan erinomaisesti yhdistää muihin yrtteihin. Se häivyttää karvaampien yrttien makua. Lakritsi on makea olematta sokeria. Suun ja nielun desinfioinnissa käytettäviä haihtuvia öljyjä: piparminttu ja salvia. Rauhoittavasti vaikuttavia haihtuvia öljyjä: laventeli ja neilikka. Lisäksi anis- ja timjamiöljyjä.

Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.
Alkoholiton, gluteeniton, vegaaninen ja laktoositon. Ei lisättyä sokeria.

Lisätietoa raaka-aineista:
Anisöljy. Saadaan vesihöyrytislauksella aniksen (Pimpinella anisum L.) siemenistä. Anisöljy koostuu pääasiassa trans – etanolista (80 – 95 %).
Timjamiöljy. Saadaan vesihöyrytislauksella timjamin (Thymus vulgaris L. ja Th. zygis L.) maanpäällisistä vihreistä osista.
Karmelloosikuitu on on kuusesta saatava galaktomannaani.
Piparminttuöljy saadaan vesihöyrytislauksella minttukasvien (Menta x piperita L. ja M. arvensis L. var. piperascens Homes ex Christy) lehdistä.
Salviaöljy saadaan vesihöyrytislauksella salvian (Salvia officinalis L. ssp. minor ja major, S. triloba L. ja S. officinalis VAhl. Ssp. lavandulifolia) lehdistä.
Laventeliöljy saadaan vesihöyrytislauksella laventelin (Lavendula angustifolia Miller syn. L. officinalis Chaix ja L. vera DC) kukista ja kukkivista verson latvoista.
Neilikkaöljy saadaan vesihöyrytislauksella neilikan (Dianthus caryophillus L.) täysin auenneista kukista.

Valmistettu Suomessa. Markkinoija: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

Demineralisoitu vesi, lakritsisiirappi (EU), kasviglyseroli-kihokkiuute (muu kuin EU), piidioksidi (EU), karmelloosi (EU), piparminttuöljy (muu kuin EU), säilöntäaine: kaliumsorbaatti, anisöljy (muu kuin EU), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, timjamiöljy (muu kuin EU), säilöntäaine: natriumbentsoaatti, neilikkaöljy (muu kuin EU), laventeliöljy (muu kuin EU), salviaöljy (muu kuin EU).

Demineraliserat vatten, lakritssirap (EU), växtglycerol-daggörtextrakt (annat än EU), kiseldioxid (EU), karmellos (EU), pepparmyntolja (annat än EU), konserveringsmedel: kaliumsorbat, anisolja (annat än EU), surhetsreglerandemedel: citronsyra, timjanolja (annat än EU), konserveringsmedel: natriumbensoat, nejlikaolja (annat än EU), lavendelolja (annat än EU), salviaolja (annat än EU).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Rekommenderad daglig dos:
1 tsk (5 ml) 3-4 gånger per dag. Omskakas före användning.

Rekommenderad daglig dos (15-20 ml) innehåller:
daggörtextrakt 1500-2000 mg (motsvarar färsk daggört 1800-2400 mg), lakritssirap 1500-2000 mg, kiseldioxid 465-620 mg, karmellos 28-37 mg, eteriska oljor 19-25 mg, (pepparmyntolja 9-12 mg, anisolja 5-7 mg, timjanolja 2-3 mg, nejlikaolja 1 mg, lavendelolja 1 mg, salviaolja 1 mg).

Innehåller lakrits – personer med högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion av produkten.
Alkoholfri, glutenfri, vegan och laktosfri. Inget tillsatt socker.

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inte ett alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä. Avattuna voidaan säilyttää jääkaapissa.

Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur. En öppnad flaska kan förvaras i kylskåp.

Tuotekoodi

6417152084026

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita