Sisältöön
Midsona

MultiKarosin ravintolisä 60 kaps.

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin6kappaletta
14,85 €
353,57 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MultiKarosin on erityisesti ihon tarpeisiin suunniteltu laadukas antioksidanttivalmiste. MultiKarosin syventää ihon rusketusta ja lisää sen kestävyyttä. Tuote toimii ihoa suojaavana lisäravinteena ennen aurinkosesonkia, mutta myös ympäri vuoden. Vahvistaa ihon luontaista suojaa auringon UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan.

Iho on erityisen herkkä auringon säteille pitkän ja pimeän talven jälkeen. Käyttö suositellaan aloitettavaksi jo kaksi viikkoa ennen aurinkolomaa. Ihotyypistä riippuen, MultiKarosinin suojaan kannattaa turvautua koko kesän ajan tai vähintään siihen asti, kunnes ihon oma pigmentti on lisääntynyt riittävästi suojaamaan auringon säteitä vastaan.

Vaikuttavien aineiden määrä 1 kaps. päiväannoksessa: Jättihelokkiöljyä 460 mg, josta gammalinoleenihappoa GLA (omega-6) 42 mg, E-vitamiinia (alfatokoferoli) 10 mg (*100 %), beetakaroteenia 6 mg josta elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 3 mg (*375 %), lykopeenia 240 mcg. (*Osuus päivän saantisuosituksesta.)

Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia eikä eläinperäisiä aineosia.

1 kapseli/päiväannos
Jättihelokkiöljyä 460 mg
josta gammalinoleenihappoa GLA (omega-6) 42 mg
E-vitamiinia (alfatokoferoli) 10 mg (*100 %)
beetakaroteenia 6 mg
josta elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 3 mg (*375 %)
lykopeenia 240 mcg.
*Osuus päivän saantisuosituksesta

Tuotetiedot
Koko

60KPL

Ainesosat

Jättihelokkiöljy, tärkkelyskapseli (muunnettu tärkkelys, kosteudensäilyttäjä glyseroli, sakeuttamisaine karrageeni, happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti), beetakaroteeni, paakkuuntumisenestoaine piioksidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, lykopeeni, pintakäsittelyaineet triglyseridit ja soijalesitiini. Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Jättenattljusolja, stärkelsekapsel (modifierad stärkelse, fuktighetsbevarande glycerol, förtjockningsmedel karragenan, surhetsreglerande dinatriumfosfat), betakaroten, klumpförebyggande medel kiseloxid, DL-alfa-tokoferylacetat, lykopen, ytbehandlingsmedel, lecitin och triglycerin .||Innehåller inte jäst, gluten, laktos eller animaliska ingredienser.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Käyttöohjeet

Annostus: 1 kapseli päivässä.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering: 1 kapsel per dag.

Säilytys

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Förvara produkten i rumstemperatur, skyddad från fukt och ljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6416227010410

Arviot (6)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Minde

    Luottotuote

    Olen käyttänyt vuosikausia näitä aurinkokapseleita ennen etelänlomaa. Aloitan muutama viikko ennen ja jatkan koko reissun ja vähän sen jälkeenkin. Rusketun tosi hyvin ja se kestää hyvin. Enkä pala helposti

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marru

    Toimii!!

    Olen käyttänyr tuotetta jo yli 10v. Aloitan käytön huhtikuun lopussa ja syyskuulle. Olen vaalea ihoinen, enkä ole juurikaan palanut käytön aikana eikä iho hilseile kuivuudesta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Aurinkoherkkä hipiäVahvistettu osto

    Oikeasti vaikuttava tuote ihon hyvinvointiin

    Olen käyttänyt vuosikausia päivittäin maaliskuusta marraskuuhun. Auringonsuojakapseli, jota käyttäessäni selviän vähemmällä after sun ja kosteusvoiteiden levittämisellä - toki on levitettävä myös hyväkertoiminen auringonsuojavoide aamuisin. Iho kiittää ja voi hyvin!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Aurinkoa varovastiVahvistettu osto

    Ulkomailla

    Olen usein käyttänyt tätä ulkomaille mennessäni, eikä aurinko ole polttanut ihoani. Toki olen käyttänyt myös aurinkorasvaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MindeVahvistettu osto

    Paras aurinkokapseli

    Olen käyttänyt tätä tuotetta monen vuoden ajan. Aina n 3 vko ennen etelän matkaa aloittanut ja syönyt koko reissun ajan. Enpä ole palanut yhdelläkään reissulla.