Sisältöön
Biomed

Biomed Greippiöljytipat 30 ml

27,20 €
906,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Greippiöljyuute on laaja kirjonen pieneliöiden kasvua hillitsevä luonnonaine. Greippiöljy sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 20 vuotta.Greippiöljyllä on hillitseviä vaikutuksia joihinkin bakteereihin ja sieniin. Antibakteerinen ravintolisä sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön. Suosittelemme suun ja kurkun hygieniaan ja intiimialueiden limakalvojen huuhteluun.

Käyttövinkki: Tukkoiseen oloon, hengitysteiden desinfiointiin ja vastustuskykyä lisäämään.

Huom! Eivät sovellu herkille sitrusallergikoille. Ei suositella henkilöille, joilla on gastriitti tai haavainen paksusuoli akuutissa vaiheessa.

Maahantuoja: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, emulgointiaine (arabikumi), greippiöljy (Citrus Grandis, hedelmäliha, siemenet, kuori), hapettumisenestoaine (luonnolliset tokoferolit), auringonkukkaöljy, stabilointiaine (ksantaanikumi).

Vatten, emulgeringsmedel (gummi arabicum), grapefruktolja (Citrus grandis, fruktkött, frön, skal), antioxidant (naturliga tokoferoler), solrosolja, stabiliseringsmedel (xantangummi).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Käyttöohje:
10–15 tippaa (n. pipetillinen) veteen tai suoraan kielen alle 1–3 kertaa päivässä.

Veteen sekoitettuna tai sellaisenaan kielen alle 10 tippaa 1-3 kertaa päivässä. Immuunipuolustuksen ylläpitoon, 10 tippaa 0,5 desilitraan vettä 3 kertaa päivässä sisäisesti nautittuna. Virtsavaivoihin, sisäisesti 15 tippaa 3 kertaa päivässä, intiimialueiden huuhteluun 5-10 tippaa huuhteluveteen. Hyvien bakteerikantojen ylläpitoon, veteen sekoitettuna tai sellaisenaan kielen alle 10 tippaa 1-3 kertaa päivässä. Myös ulkoisesti esim. emätinhuuhteluun: 5 tippaa noin 2,5 dl:aan kädenlämpöistä vettä.

Suositeltava vuorokausiannos (10-45 tippaa) sisältää:
120-540 mg greippiöljyä

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos (10-45 droppar) innehåller:
120-540 mg grapefruktolja

Bruksanvisning:
10–15 droppar (ca en pipett) i vatten, eller direct under tungan 1-3 gånger per dag.

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

OBS! Rekommenderas inte för citrusallergiker eller personer med akut gastrit eller sårig kolit.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC . Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.

Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.

Tuotekoodi

6417152044099