Sisältöön
Biomed

Biomed Biozink sinkkisitraattitabletti 250 tabl.

16,80 €
442,11 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Helposti nieltävä, pieni tabletti. BioZink -valmisteessa sinkki on hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa (sinkkisitraatti).

Sinkki osallistuu useisiin elimistön aineenvaihduntareaktioihin*. Se on myös tärkeä rasvahappoaineenvaihdunnalle.* Miehet hyötyvät sinkistä koska se edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Sinkki on antioksidantti eli se suojaa soluja hapetusstressiltä.
Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaalina, sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Sinkkiä on ihmisessä noin 2000 mg. Sinkki on elimistölle välttämätön ravintotekijä. Sinkki osallistuu lukuisiin aineenvaihdunnallisiin tapahtumiin*Noin 200 entsyymin toiminnan tiedetään riippuvan sinkistä*.
*Sinkki edistää: normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa, normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia DNA-synteesiä, normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa, normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa, normaalia A- vitamiinin aineenvaihduntaa, normaalia proteiinisynteesiä, luuston, näön, hiusten, ihon ja kynsien pysymistä normaaleina, veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Rasva-ainevaihdunnassa tärkeän delta-6-desaturaasientsyymin toimintaan samoin kuin A-vitamiinin aineenvaihduntaan tarvitaan sinkkiä. Sinkki varastoituu metallotioniiniyhdisteisiin maksassa ja suolistossa.

Valmistettu Suomessa.
Valmistuttaja: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

Tuotetiedot
Ainesosat

Sinkkisitraatti (EU), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti).

Zinkcitrat (EU), påfyllningsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti - sisältää sinkkiä 15 mg (150 % päivittäisen saannin vertailuarvosta)
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suun kautta otettuna sinkki voi aiheuttaa ruuansulatuskanavan ärsytysoireita ja pahoinvointia.

Rekommenderad daglig dos (1 tablett) innehåller:
15 mg zink (150 % av det dagliga referensintaget)

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25°C:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.

Tuotekoodi

6417152031013