Sisältöön
Biomed

Biomed Green-kapselit koko kehon puhdistuskuuri 100 kaps.

32,75 €
1 169,64 €/kg

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

25:n päivän puhdistuskuuri koko keholle.Vehnänoras. Korkea proteiinipitoisuus. Runsaasti aminohappoja. A-, K- ja E-vitamiinipitoisuudet korkeita, lisäksi C-vitamiinia sekä B-ryhmän vitamiineja. Huomattavat määrät kivennäisaineita, mm. kalsiumia, fosforia ja kaliumia. Hivenaineista kuparia, sinkkiä ja seleeniä. Runsaasti klorofylliä. Spirulina.Kaikkia B-ryhmän vitamiineja, B12-vitamiinipitoisuus kolme kertaa korkeampi kuin maksan. Runsaasti karotenoideja Merkittäviä määriä rautaa, fosforia, kaliumia, kuparia, mangaania, magnesiumia, sinkkiä ja seleeniä. Kaikki välttämättömät kahdeksan aminohappoa samassa suhteessa kuin kananmunassa.Monityydyttymättömiä rasvahappoja, etenkin linoli- ja linoleenihappoa sekä GLA:ta Chlorella. Chlorellan sisältämiä ravintoaineita:Runsaasti proteiinia ja kaikkia välttämättömiä rasvahappoja, klorofylliä enemmän kuin missään muussa kasvikunnan tuotteessa Huomattava määrä betakaroteenia ja B-12-vitamiinia sekä muita B-ryhmän vitamiineja. Sisältää myös K-vitamiinia sekä lukuisia eri kivennäisaineita.

Viherpuhdistuskuuri.Tehokas ja helppo tapa siivota elimistö kuona-aineista ja virkistyä! Viherpuhdistuskuuri kasvikunnan parhaimpien ravinnepankkien avulla! Kuurin kesto 25 päivää. Annostus:2 kapselia 2 kertaa päivässä.

HUOM! Tuote on gluteeniton, vehnänoras luokitellaan kasvikseksi orasvaiheessa.

Valmistuttaja: Biomed Oy, Sirrikuja 4 D, 00940 Helsinki

Ainesosat

Kapselin kuori [hydroksipropyylimetyyliselluloosa, väri (E171)], pakastekuivattu vehnänorasmehu, Hawaiian spirulina pacifica® (Arthrospira Platensis), Yaeyama chlorella®(Chlorella Vulgaris), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos:
Aloitusjakso 2 kapselia 2 kertaa päivässä. Kesto 25 päivää.
Pidempiaikaisessa käytössä 2 kapselia 1-2 kertaa päivässä.

Suositeltava vuorokausiannos (2-4 kapselia) sisältää:
Vehnänorasmehujauhe 100-200 mg
Hawaiian spirulina 100-200 mg
Yaeyama klorella 100-200 mg

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25C.

Tuotekoodi

6417152021021