Sisältöön
IMEDEEN

Imedeen Prime Renewal ravintolisä 120 tabl.

78,50 €
1 377,19 €/kg

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Imedeen Prime Renewal(TM) on ihoa kiinteyttävä ja vahvistava koostumus aikuiselle naiselle vaihdevuosi-iän jälkeen. Tuote vahvistaa dermiksen lisäksi ohenevaa epidermistä. Biomarine Complex(TM) -yhdistelmä, soijauutteen vaikuttavat aineet sekä antioksidanttinen ViTea(TM) -yhdiste kohentavat parhaiten vaihdevuosi-iän jälkeen ihon ongelmia. Yhdiste elvyttää kasvojen ja vartalon ihon toimintoja, saaden ihon tuntumaan kiinteämmältä ja joustavammalta.

Imedeen Prime Renewal(TM):stä on tehty tieteellinen 6 kk:n pituinen kaksoissokkotutkimus, jossa Imedeen Prime Renewal(TM) osoittautui tehokkaaksi korjaamaan ja ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä vaihdevuosi-iän ohittaneilla naisilla. Tutkimukseen osallistuneiden kollageeni lisääntyi, epidermiskerroksia muodostui lisää, juonteet ja uurteet madaltuivat, pigmenttiläikkien näkyminen väheni ja ihon rakenne parani etenkin auringolle altistuneilla alueilla sekä käsissä ja decolte-alueella.

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Käyttöohje: 4 tablettia päivässä, 2 tablettia aamulla ja 2 tablettia illalla, mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Päiväannos sisältää: 4 tablettia/RI*
Kalauute 315 mg /**
Valkinen tee -uute 62 mg /**
Kamomillauute 29 mg /**
Tomaattiuute 29 mg /**
Viinirypälesiemenuute 28 mg /**
C-vitamiini 60 mg /75%
E-vitamiini (?-TE) 10 mg /83%
Sinkki 5 mg /50%
* Prosenttiosuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
** Ei vahvistettua vertailuarvoa EU:ssa.

Säilytys

Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5700666028046