Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Phytomer

Phytomer Gel Nettoyant puhdistusgeeli 150 ml

29,90 €
199,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhdistaa ihon tehokkaasti, vähentää epäpuhtauksia ja tasapainottaa talineritystä. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tekee ihosta pehmeän ja samettisen tuntuisen, ei kuivata ihon pintakerrosta.

Virkistävä, kevyesti vaahtoava geeli, jossa on raikas bergamotin ja setrin tuoksu. EPS AMM, Absolute Marine Matifier: tasapainottaa talineritystä ja tekee iholle mattapinnan kuivattamatta. OLIGOMER®: vahvistaa ihoa ja energisoi soluja.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Väri

79

Koko

150ML

Ainesosat

AQUA (WATER) / EAU, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, POLYSORBATE 20, SODIUM LAURETH SULFATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, COCO-BETAINE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SACCHARIDE ISOMERATE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

NORMALINE JA EXFOLIANE.

Käyttöohjeet

Vaahdota veden kanssa kämmenellä, levitä kasvoille ja kaulalle pyörittelevin liikkein, huuhtele ja viimeistele Oligomarine tai Eau Marine kasvovedellä.

Tuotekoodi

3530013501517

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita