Sisältöön
Phytomer

Phytomer Doux Visage puhdistusvoide 150 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
29,90 €
199,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuotteessa yhdistyy saippuan tehokkuus ja voiteen pehmeys. Puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet nopeasti rauhoittaen ihoa.

Tuote on koostumukseltaan täyteläinen voide, joka vaahtoaa kevyesti käytössä. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Sisältää Soreniaa (piikkiherne, merenrantakasvi), joka rentouttaa ja rauhoittaa ihoa. Raikas ja kevyt tuoksu.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Väri

49

Koko

150ML

Ainesosat

AQUA (WATER) / EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, LAURETH-2, SODIUM LAURETH SULFATE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, CETYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERYL OLEATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, CITRIC ACID, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM PHOSPHATE, TOCOPHEROL, DISODIUM PHOSPHATE, PROPYL GALLATE, ULEX EUROPAEUS LEAF/ROOT/STEM EXTRACT, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

MERIVEDEN MINERAALIT JA SORENIA.

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä puhdistusvoidetta kasvoille ja kaulalle pyörittelevin liikkein. Vaahdota vedellä ja huuhtele. Viimeistele puhdistus ihotyyppisi mukaisella kasvovedellä.

Tuotekoodi

3530013501470

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    YhyyVahvistettu osto

    Kiva putsari

    Ostin tämän noin kuukausi sitten ja olen ollut tyytyväinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Iho2020Vahvistettu osto

    Mahtava tuote

    Olen käyttänyt Phytomer Doux Visage puhdistusvoidetta kohta vuoden ja voin sanoa, että koostumus on erinomainen varsinkin tällaiselle +60. Tuoksu on myös ihanteellinen. Tulee raikas olo, eikä kasvojen iho kiristä kuivuudesta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TJK62Vahvistettu osto

    Hyvä ellei erinomainen peruspuhdistusaine

    Helppo käyttää. Puhdistaa hellästi myös meikin ja ripsivärin. Tykkään, kun voi "emulgoida" vedellä. Ei jätä kuivaa, eikä kireää tunnetta kasvoille. Olen käyttänyt useita vuosia, enkä ole hetimiten vaihtamassa toiseen.