Sisältöön
Pharma Nord

Pharma Nord Bio-Selen ravintolisä 90 tabl.

21,15 €
528,75 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bio-Selen
Bio-Selen® - immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Puhdasta, orgaanista seleenihiivaa (SelenoPrecise®), sinkkiä sekä A-, B6-, C- ja E-vitamiineja

- Antioksidanttivalmiste aikuisen tarpeisiin
- Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
- A-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina
- C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston, ikenien, hampaiden ja rustojen normaalia toimintaa varten
- Taustalla yli 25 vuoden tuotekehitys
- Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti

Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti sisältää 800 µg A-vitamiinia, 2 mg B6-vitamiinia, 90 mg C-vitamiinia, 15 mg E-vitamiinia, 100 µg seleeniä ja 15 mg sinkkiä.

Miksi valita Bio-Selen®?
Bio-Selen® sisältää seleeniä, joka edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalia siittiöiden muodostumista. Kilpirauhanen säätelee solujen aineenvaihduntaa, mikä on tärkeää sekä normaalin painon ylläpitämisessä että hormonaalisen tasapainon kannalta. Bio-Selen® on ihanteellinen antioksidanttivalmiste, sillä puhtaan, orgaanisen seleenin sekä sinkin lisäksi se sisältää myös C- ja E-vitamiinia, jotka kaikki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bio-Selen® sisältää myös B6- ja A-vitamiineja. Tiedetään, että tietyillä alueilla maailmassa maaperä on seleeniköyhää, minkä seurauksena maataloustuotteissa (mukaan lukien liha) on vähemmän seleeniä.

Bio-Selenin® seleenilähde on Pharma Nordin patentoitu seleenihiiva SelenoPrecise®, joka sisältää seleenimetioniinia ja yli 30:tä erilaista seleenilajia, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin monipuolisen ruokavalion sisältämiä seleeniyhdisteitä. SelenoPrecisesta® on dokumentoitu 88,7 %:n imeytyminen. Tämän seleenihiivan korkea ja tasainen laatu ovat pääasiallisia syitä sille, että se on ihanteellinen ja laajasti käytössä tieteellisissä tutkimuksissa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Sinkkiglukonaatti, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise®), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), E-vitamiini (DL-alfa-tokoferyyliasetaatti ja D-tokoferyylihapon sukkinaatti), retinyyliasetaatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), pintakäsittelyaine (maissiproteiini), väri (rautaoksidi).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Valmisteen hiiva on inaktivoitu.

Säilytys

Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5709976018303

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita