Sisältöön
bertil's

bertil's Seleeni 100 tabl.

9,40 €
188,00 €/kg
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kotimainen, hyvinimeytyvä bertil´s Seleeni on erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen. Seleeniä tarvitaan elimistömme antioksidanttijärjestelmän ylläpitoon. Seleenillä on edullinen vaikutus myös kilpirauhashormonin toimintaan.
Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa (1 tabl.) Seleeniä 50 mcg 91 %*.
*Osuus päivän saantisuosituksesta (55 mcg)

Tuotetiedot
Ainesosat

Maissitärkkelys, maltodekstriini, täyteaine selluloosajauhe, L-Seleenimetioniini 2,9 %, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat. Ei sisällä gluteenia, sokeria, laktoosia tai eläinperäisiä ainesosia.

Fyllnadsmedel (majsstärkelse, majsbaserat maltodextrin, cellulosapulver), L-selenmetionin, emulgeringsmedel magnesiumsalter av fettsyror. Aminosyrorna I selenkelatet är av vegetabiliskt ursprung. Innehåller inte gluten, socker, jäst, laktos eller animaliska ingredienser.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1 tabletti päivässä.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 tablett om dagen.
Mängden aktiva substanser i den dagliga dosen (1 tab.) Selen 50 mcg 91 %*. *En del av rekommendationen för dagligt intag (55 mcg)
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna. Ei pienten lasten ulottuville.

Förvara produkten i rumstemperatur, skyddad från fukt och ljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6416227016214

Arviot (1)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  Puolikuu1

  arvosana4/5

  Puolikuu1

  Antioksidanttijärjestelmän tueksi

  Ostin sen lähinnä elimistön vastustuskyvyn auttamiseksi ja raskasmetallien poistamiseksi. Tabletti on helppo niellä, tehosta en tiedä vielä, kun olen syönyt vasta puoli purkillista. Lupaus on ainakin hyvä ja purkki edullinen.

Ladataan