Sisältöön
DIOR

DIOR J'adore EdP tuoksu 50 ml

125,00 €
2 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

J'adore Eau de Parfum on kukkakimppu, joka on upeasti sidottu pienintä yksityiskohtaa myöten – kuin räätälöity kukkanen. Aluksi Komorien tuoksuilangi avautuu kukkaisen hedelmäisenä ja luo pehmeän eksoottista tunnelmaa. Seuraavaksi hienostunut ja runsas damaskonruusu lämmittää aisteja. Pohjatuoksussa kaksi jasmiinilajiketta kietoutuvat toisiinsa. Herkän aistillinen, Grassesta peräisin oleva aito jasmiini edustaa kukkia jaloimmillaan. Sen hedelmäinen ja aurinkoinen luonne koukuttaa makeudellaan. Myös jumalan kukaksi kutsutun, aromikkaamman arabialaisen jasmiinin sensuelli appelsiininkukan tuoksu tuo kokonaisuuteen sensuellia lämpöä.

"J’adore on poikkeuksellinen hajuvesi. Sen alkuperäiseen, tunnusomaiseen tuoksuun on helppo ihastua, sillä se on aistillinen olematta liian raskas. Siinä vastakohdat täydentävät toisiaan ja muodostavat ikonisen kukkaistuoksun, joka on samaan aikaan ainutlaatuisen vastustamaton ja salaperäinen. J’adore edustaa kukkaa, jota ei ole olemassa, kukan ihannetta."
François Demachyn

Dior J'adore Eau de Parfum -hajuvedessä yhdistyvät maailman kauneimmat kukat:

Ylang-ylangin hedelmäiset ja eksoottiset nuotit.
Turkkilaisen damaskonruusun herkkyys ja pehmeys.
Grassen aidon jasmiinin aprikoosin ja hillon nuotit.
Arabianjasmiinin lämpimät appelsiininkukan sävyt.
Intialaisen tuberosan ylväs, valkoinen kauneus.

J'adore-pullo on yhtä naisellinen kuin itse tuoksukin. Se kunnioittaa Christian Diorin luoman legendaarisen, amforan muotoisen pullon aistillista designia. Pullon kaulaa koristaa kuuluisa Masai-kaulus, joka muistuttaa naisen kaulalla tanssivia siroja koruja.

Intensiivinen ja ylellinen rutiini:
1. Levitä iholle J'adore Beautifying Body Milk -vartaloemulsiota.
2. Suihkuta J'adore Eau de Parfum -tuoksua pulssikohtiin.
3. Tehosta vaikutusta J'adore Dry Body Oil -kuivaöljyllä.

Tuotetiedot
Väri

2009

Koko

50ML

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

3348900417885