Sisältöön
Joe Blasco

Joe Blasco Ultra Base meikkivoide 9,5 g

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin1039kappaletta
-

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Joe Blasco Ultrabase -meikkivoide takaa tasaisen, täydellisen virheettömän ihon helposti. Kestää korjailematta aamusta iltaan.

Joe Blasco Ultrabase -meikkivoide sisältää 60% väripigmenttiä ja on siksi erittäin riittoisa ja antaa helposti tasaisen kauniin ihon. Meikkivoiteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Ohut ja huomaamaton meikkivoide antaa huolitellun ulkonäön, ja tasoittaa kirjavankin ihon helposti. Pysyy iholla virheettömänä koko päivän ja kestää hikoilun, uimisen ja jopa saunomisen. Korkean väripigmenttipitoisuuden ansiosta suojaa mekaanisesti ihoa myös UV-valolta, tuulelta ja viimalta. Tuotteessa ei ole kemiallista UV-suojaa (SPF/SK). Pakkauksesta riittää n. 300 käyttökertaan.

Käyttö: Joe Blasco UltraBase -meikkivoide levitetään Joe Blasco -meikkisienellä. Paina kevyesti Joe Blasco -meikkisieni UltraBase -meikkivoiteeseen, niin että sieneen tarttuu pieni määrä meikkivoidetta. Levitä kevyesti koko kasvoille.

HUOM! Tuote on loppumassa pian valikoimista.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

0643904259503

Arviot (1039)

tuotteen arvosana 4.7/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Tuula4043Vahvistettu osto

  Peittää hyvi ihon pienet virheet

  Kestää pitkään vaikka on pieni pakkaus. Käytän melkein päivittäin

 • asiakkaan antama arvosana 1/5

  Iho 59 vuottaVahvistettu osto

  Surkea rasia

  Meikkivuode on peittävä, jopa siinä määrin, että on vaikea saada kevyttä ja luonnolista lopputulosta. pigmenttipitoisuus selvästi suurempi kuin kilpailevissa tuotteissa. Riittoisa. Suurin miinus tulee purkista, johon tuote on pakattu. Aivan ala-arvoinen näinlin hintavaan tuotteeseen. Hajoaajo parissa kuukaudessa. Todella ärsyttävää! Tekeeko valmistaja tätä tahallaan uusien ostojen toivossa$109

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  sipeVahvistettu osto

  erittäin hyvä kesto ja peittävyys,loistava tuote.

  ostin tuotteen 3vkoa sitten, olen erittäin tyytyväinen sen ominaisuuksiin.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  PisaVahvistettu osto

  Paras meikkivoide

  Erinomainen meikkivoide

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  KristiinaVahvistettu osto

  Loistava tuote!

  Olen käyttänyt jo vuosien ajan.Luotto tuote!Pidän etityiseti siitä että tuotetta voi levittää suoraan rasiasta sienellä tai siveltimellä sopivan määrän kasvoihin,eikä tuotetta mene hukkaan, niin kuin tuubeista levitettäessä menee eikä kädet likaannu meikkivoiteeseen samalla.Peittää ja pysyy kokopäivän.

Ladataan