Sisältöön
elmex

elmex Sensitive hammastahna 75 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
3,20 €
42,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaikki haluavat vapauden nauttia niitä juomia ja ruokia joita rakastamme, ja siksi elmex Sensitive -hammastahna on suunniteltu antamaan 24-tunnin suojan vihlontaa vastaan*. Hammastahnan sisältämä amiinifluoridi myös auttaa ehkäisemään reikiintymistä, ja se puhdistaa hampaat ja poistaa plakkia hellävaraisesti. elmex Sensitive -tahnan avulla voit hymyillä ilman huolta vihlonnasta.
*Jatkuvassa käytössä kahdesti päivässä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Saccharin, CI 77891. Sisältää/Innehåller: 3-(N-heksadekyyli-N-2- hydroksietyyliammonium) propyylibis (2-hydroksietyyli)ammoniumdifluoridi / 3-(N-hexadecyl-N-2-hydroxietylammonio) propyl-bis (2-hydroxietyl) ammoniumdifluorid (1450 ppm F').

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Colgate-Palmolive Finland Oy

Käyttöohjeet

Saat parhaan tuloksen käyttämällä tahnan kanssa pehmeää hammasharjaa ja vihloville hampaille tarkoitettua suuvettä. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

För bästa resultat, använd tandkrämen med en mjuk tandborste och använd ett munvatten för känsliga tänder. Borsta tänderna två gånger om dagen, morgon och kväll.

Säilytys

Säilytä tuubi suljettuna jotta tahnan laatu säilyy.

Håll tuben stängd för att bibehålla pastans kvalitet.

Tuotekoodi

8718951363144

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Minskuv

    Erinomainen hammastahna vihlontaan!

    Erinomainen hammastahna vihloville hampaille. Ei myöskään sisällä aftoja aiheuttavaa natriumLayryyliSulfaattia, joten siinäkin mielessä erittäin hyvä tahna. Vaahtoaa vain kohtuullisesti, joten ei tule pettävää puhtauden tunnetta vain vaaahdon leivtessä. Mukavan mieto maku!