Sisältöön
Puhdas+

Puhdas+ Premium Omega-7 Tuplatyrniöljy 120kaps

45,90 €
0,38 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Iholle, limakalvoille ja hiuksille.
Puhdas+ Premium Omega-7 on vahva ja puhdas tuplatyrnivalmiste, joka sisältää tyrniöljyn arvokkaat ainesosat sekä siemenistä että hedelmästä. Puhdas+ Premium Omega-7 on tuotettu hellävaraisella hiilidioksiuutolla, joka takaa puhtaan ja laadullisesti parhaan tyrniöljyn 100 % luonnollisessa muodossa. Tuotteen sisältämä biotiini tehostaa tyrniöljyn vaikutusta limakalvoilla ja iholla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Tyrnimarjaöljy (hedelmälihasta ja siemenistä), KALAgelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), d-alfa-tokoferoli, D-biotiini.

havtornsolja (från massa och frön), FISKgelatin, fuktighetsbevarande medel (glyserol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), d-alfa-tokoferol, D-biotin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

För vuxna 2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430050007201