Sisältöön
Puhdas+

Puhdas+ Premium Omega-7 Tuplatyrniöljy 120kaps

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
45,90 €
0,38 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Iholle, limakalvoille ja hiuksille.
Puhdas+ Premium Omega-7 on vahva ja puhdas tuplatyrnivalmiste, joka sisältää tyrniöljyn arvokkaat ainesosat sekä siemenistä että hedelmästä. Puhdas+ Premium Omega-7 on tuotettu hellävaraisella hiilidioksiuutolla, joka takaa puhtaan ja laadullisesti parhaan tyrniöljyn 100 % luonnollisessa muodossa. Tuotteen sisältämä biotiini tehostaa tyrniöljyn vaikutusta limakalvoilla ja iholla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Tyrnimarjaöljy (hedelmälihasta ja siemenistä), KALAgelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), d-alfa-tokoferoli, D-biotiini.

havtornsolja (från massa och frön), FISKgelatin, fuktighetsbevarande medel (glyserol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), d-alfa-tokoferol, D-biotin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

För vuxna 2 kapslar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Tuotekoodi

6430050007201

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tuomenkukka55Vahvistettu osto

    Miellyttävä tuote

    Ostin tämän tuotteen noin kuukausi sitten silmien ja ihon kuivuuden takia. Mielestäni tuote ylläpitää kosteustasapainoa niin, ettei iho tunnu kiristävältä. Tuote on käytössä miellyttävä, ei aiheuta öljyisiä röyhtäyksiä suuhun. (kuten jotkut tuotteet ovat tehneet). sopii siis ainakin minun herkälle vatsalleni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    terhijohannaVahvistettu osto

    Loistava tuote!

    Kiva kun ei ole sekoitettu eri Omega-rasvahappoja samaan tuotteeseen. Tuote vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja kaikki limakalvojen ärsytys- ja kuivumisoireet ovat kadonneet käytön myötä.